Merhaba hanımlar şu an cok kotuyum ve sanırım kafayı yiyeceğim daha once lohusalukta kv ile yaşadığım sıkıntıları yazmıştım Doğumdan sonra eşimle hic bir zaman eskisi gibi olamadık gerek ben tahammulsuzleştim ailesinin yaşattıklarından dolayı ondan soğudun gerekse de o anlayışsızlaştı. Bebeğim 7 aylık oldu cok sıkıntılı bir bebek olduğu gundem beri hep iştahsızdı emmedi zaten sutumu sağarak verdim. 6. Ayda ek gıdaya başladık ama asla almadı 7 aylık olduk 1 ay boyunca toplam 1 kaşık ek gıda almamıştır ne corba ne yoğurt ne meyve sebze puresi hic bir şey almıyor diş cıkarmıyor idrar yolu enfeksiyonu yok ama sağdığım sutu mamayı hic bir şeyi almıyor.

1 ayda bırakın kilo almayı kilo kaybetti. Gun boyunca hic bir şey yemiyor kaşığı ve biberonu gorduğu an ağzını kitliyor ve ağlamaya başlıyor. Cok cok uzuluyorum surekli kilo kaybediyor. Doktor keyfi yerinde biraz daha gakipmedelim diyor ama Mumlun değil almıyor ve her gecen gun daha da kotuye gidiyor. Her doktora gittiğimizde kilo kaybettiği icin elimizde daha kalabalık bir ek gıda listesi ile geri donuyoruz ama almıyor ki istediği kadar yeniden liste yapılsın sut ya da mama alsa uzulmeyeceğim ama onu da almıyor ve 1 aydan fazladır bu şekilde. Yani anlayacağınız cok bunaldım.

Ote yandan surekli evdeyim ev batmış durumda temizlik utu yemek hic bir şeye yetişemiyorum. Ote yazdan yazmam gereken bir tez var Mayıs'a kadar birimden lazım ama yazmak ne mumkun tez hocam ayrı sıkıntı gercekten cok bunaldım.

Tum bunlar yetmezmiş gibi bunaldınız icin kahve icmeye cıkalım dedim eşime ama olmaz kredi kartı borcum cok geldi para harcayamayız dedi. Tamamı zaman avm ye gidelim biraz dolaşır doneriz dedim tamam dedi .

Avm ye geldik arabayı park edip indik yururken o kadar cok bunalmıştım ki uykusuzluk da var tabi oylesine dedim ki tek cocuk yeter ya biz hic 2. Cocuğu duşunmeyelim cocuk yetiştirmek zormuş dedim. O da başladı cocuk yetiştirmek zor değil sen yapamıyorsun yapamıyorsan soyle bakıcı tutalım dedi ama maddi olarak bunun mumkun olmadığını biliyorum yani blof yaptı tut desem sanki tutacak oısın tut o zaman dedim sonra başladı tabiki tutmayacağız cocuk bakmayı oğren eğer annemi dinleyip ek gıdaya 4. Aydan başlasaydık boyle olmazdı gec başladık o yuzden yemiyoru cocuk dediği an delitdim ki biz hep doktorumuzun dediği şekilde yaptık 6. Ayda başladık ama annesi hep bana 3 aylıkken bilmem ne yedirmişlerdi der siz de yedirin derdi ama hic onu dinlemedim. O an kafam attı zaten biriken o kadar cok şey vardı ki git dedim buraya biraz rahatlamaya geldim ama daha kotu oldum litfen git ben oğlumla biraz tek gezeceğim dedim gitmedi ve daha cok bağırdı. Ben de artık dayanamadım ve bebeğimi de ona bırakıp cıktım ağlaya ağlaya yurudum şu an bir yere oturdum be buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile bir yandan nasıl bebeğimi bırakıp cıktım ben kotu bir anneyim diyorum bir yandan da yalnız kalıp kafa dinlemeye o kadar cok ihtiyacım var ki oyle işte sanırım değiştiriyorum ve sanırım ben cok kotu bir anneyim