Selam kızlar....
Bayadır okuyorum buradaki sorunları ve en sonunda bende yazmaya karar verdim.
Ben almanyada yasiyorum 3 senedir evliyim ama eşim turkiyede 3 senedir surekli vize sorunu cıktıgı icin hala gelemiyor ve beni bekliyor insallah 6 ayda gelecek....
sorun su ki ben cok kıskancım esimin bu zamana kadar yanlış Birseyini gormedim her 2 3 ayda oraya gidiyorum gitmesemde ona cok guveniyorum cunku 5 senedir hayatımda kendisi... cok iyi biri temiz sozumu dinleyen ve beni cok seven ama ben kendime engel olamıyorum dakka basi mesaj atiyorum arkadaslariyla cıkmasına izin vermiyorum surekli nerdesin napiyosn diye sıkıyorum onu ben bunun farkındayım son 1 aydır daha da kotu oldu benim halim nefes aldırmıyorum ona... surekli mesaj telefon kendisi herzaman soyler nerde ne yaptigini ama ben hala ustune gidiyorum neden boyle oldu bilmiyorum kendime engel olamıyorum onu sıkmak bunaltmak istemiyorum cunku beni cok seviyor... ve 3 senedir beni bekliyor (( nasıl duzelebilirim 2 hafta sonra Turkiye ’ye gidicem herseyin duzelmesini istiyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lutfen bu kontrolcu sıkkın birisi olmak istemiyorum....