Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin
-
03-10-2022, 03:56:19Saatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti
( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.