Merhaba arkadaşlar,
Diğer arkadaşım bitti bu sefer başka bir arkadaşım icin konu acıyorum kendisi erkek ama.iyi bi insandır kendide kız arkadaşıda.
Bu arkadaşım universite son sınıfta okuyor.Bi kız arkadaşı var başka uni de 7 aydır birlikteler.Kız biraz kıskanc ama gerektiği yerlerde.Bana karşı herhangi bi kıskanclığı olmadı cunku.Arkadaşımla sabah kavga etmişler.
Sebebine gelince cocuğun sınıfında bi kız var.Onu bende gordum ve kimin ilişkisinin bittiğini ya da tartışma cıktığını duysa hemen akbabalık peşine duşup kendisi yazıyor oğlanlara.1 gun bile gecmeden hemde.
Bu arkadaşımla sevgilisi kusmuşlerdi 3 gun.Cocukta ikisinin fotolarını kaldırmıştı o surecte.Bu sınıfındaki kız tabikide fırsatı kacırmadı.Neden ayrıldınızla başlamış hemen baya baya sohbet etmişler ama iki arkadaş gibi değil cunku kız cocuğun sevgilisini kotulemeye calışmış konuşmaları gorduk.Daha sonra barıştıklarında arkadaşımın kız arkadaşı o kızı her yerden sildirdi selamı sabahı dahi kestirdi.Ama kız umudu kesmedi.Israrla hem instadan hem faceten yeniden istek yollamış dun.Kız arkadaşta cıldırmış artık kendi hesabından kıza mesaj atmış yazdığı aynen şu
“Bak arkadaşım ...... ’dan(sevgilisi) her turlu ortamda sanal reel uzak durmanı istiyorum.Umudun falan varsa kalmasın.” Cocuğa soylememiş o kıza yazdım diye.Kız bu sabah arkadaşıma yazmış.Sevgilin boyle boyle bana mesaj attı aciz mi kendisi diye.Tabiki bizimkiler kavga etti.Kız cıldırdı.Cocuk beni rezil ettin falan diye ustune gidince epey tartıştılar.Her ikisiyle de ayrı ayrı uğraşıyorum ama sakinleşmiyolar.Sizce ne yapmalıyım sizce nasıl duzelticem aralarını?o kızın amacıda buydu zaten diye duşunuyorum.Nasıl sakinleştiricem kızı ?