Kızlar nakit lazım olduğu icin satmak durumunda kaldım.cok kullanmadım.doğuma giderken yanımda olsun nolur nolmaz diye aldım.her bayanın edinmesi gerek.sutunuz gelmezse problem olabiliyor.urunun ozellikleri cok iyi.en iyi yanı da zamandan tasarruf ciftli olması-hız deviri ve vakumu kendinizin ayarlama imkanı sunması ve masaj yapması.sut gelmesini cok etkiliyor masajlı uyarı sistemi.urun calışıyor ve sağlam.garantisi devam ediyor bu sene aldım.urun cok guzel.pişman olmazsınız kargo bana ait olabilir.180 civarı bir para odemiştik.90-100 arası duşunuyorum kargoyu da ben odeyeceğim icin.bir de urun cok temiz alınca goreceksiniz.aksak bir yanı yok.ciftli sağım yapmak istemezseniz hortumunu motorun arkasındaki kısma takıp tekli sağım yapma seceneği de sunuyor.ekstraları cok olan bir urun memnun kalırsınız.bazı parcalarını hic kullanmadım(valf-goğus hunisi-vakum aparatı vb) duşunenler ozelden msj atarsa donebilirim.makul olmanızı rica edeceğim.urunun garantisi hala devam ediyor sağlam ve eksiği yok alınca anlayacaksınız.cok titiz kullandım.ciftli kısmını kullanmadım tek parcasını kullandım.o nedenle cok temiz.urunu kutusunda aldığım kitapcığı vb ile yollayacağım.temizliği cok kolay.sutu motora hortuma ve vakum aparatına kacırmadığından arıza yapma ihtimali yok.piyasada bircok urun var ve sut kacırma sıkıntısı yaşıyor alanlar ya da sık sık arızalanıyor.forum sitelerini dolaşırsanızsadece şişe-valf ve goğus hunisi temizleniyor kaynatarak temizlenebiliyor.isterseniz yeni şişesi-valfi vb satılıyor.ayrıca lansınoh muşteri hizmetleri cok ilgili ben ekstra bir aparat almıştımL BEDEN GOĞUS HUNİSİ) cok yardımcı oldular hızlı gonderim yaptılar.pİyasada cok urun var ama sağlam mı teklemiş mi bilemezsiniz.bu urunden cok memnun kalacaksınız.urunu duzenli kullanmanız durumunda sutunuzde artış oluyor bilginize.ORJİNAL BELGELERİYLE YOLLAYACAĞIM.talipler ozelden mesaj atabilirsiniz.
Eki Goruntule 576838
Ozellikleri:
Odullu Lansinoh HPA Lanolin Krem’in ureticilerinden anneler icin yepyeni bir urun daha... Kolaylıkla kullanılır ve temizlenir. ComfortFitTM Goğus Kenarlıkları, goğuslere rahatca oturur. Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum sut akışını sağlar. Her annenin ihtiyacına ve konforuna gore sut sağımı secenekleri sunar. Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum duzeylerine sahiptir (8 vakum duzeyi ve 6 hız seceneği). Bircok biberonun iCine doğrudan sağım yapılmaya uygundur. Uyarma sureci ve sağma surecleri arasında kolay secim duğmesi sayesinde tek tuşla geciş sağlar. Sağım sırasında anne sutu tuplere ve pompaya geri kacmaz. Uzun sureli evde veya dışarıda sağım yapmak icintasarlanmıştır. Şişe yuvaları, sut sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sutun dokulmesini onler. Kolay okunabilir LCD ekran İhtiyaca uygun olarak iki farklı calıştırma seceneği mevcuttur: Adaptor veya pil (Piller ambalaja dahil değildir). Bisphenol A icermez. Kucuk,sessiz ve hafiftir.
Urun Detayları:
Her paketin icerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Ciftli Elektrikli Goğus Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı iceren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptor,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.