merhabalar
11 yıllık evli iki cocuk annesi calışan bir bayanım,
konumuz kısaca şoyle;
kv cocuklarıma bakıyor.benim evimde ama benim hayatıma hukmetmeye calışıyor.evime eşyalarıma cocuklarımA,kocama kısacası herşeye...
yoruldum gercekten hemde cok işten cıkmayı da duşuyorum.sırf artık ona minnet etmemek icin.evim benim değil.hayatım benim değil.bi geliyorum işten gorumcelerim bende yemişler icmişler bide bana hoşgeldin diyolar.ya o evde ev sahibi yokken bu ne genişliktir anlamıyorum.ic camaşırlarımın yerleri surekli değişiyor.yatak odama kafasına gore giriyor.cocuklarıma baktığı icin evimde,hayatımda soz sahibi olmaya kalkıyor
kocam da yoruldu annesinden ama oda cocuklar icin sabredelim kafasında.yaşlı idare edelim modunda...
bu ara ev alma planımız var.ev biraz merkeze ve kv ye uzak.evi cok beğendim (kiii her seferinde beğendiğim eve kulp takıp aldırmadılar) sabah bırakır.akşam alırız diyorum.onada yanaşmıyor.evinde masraf yapmak istemiyor. ya sen babannesin inanamıyorum gercekten.arada kaldım.gorumceler desen cidden onlar hakkında yeni bir konu bile acarım.o derece diyim siz anlayın
buraya yazıp rahatlamak amacım canlar
eşimin ailesinden nefret ediyorum....
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- eşimin ailesinden nefret ediyorum....