4 bucuk aydir sevgilim vardi. Gecen gece telefonda konusurken bir yandan da whatsapta arkadasiyla mesajlasiyordu. Askim soyle bi arkadasim var mesaj atmis ona cevap veriyorum dedi bana. Neyse o sekilde baya bi konustuk biz. Sordum hala komusuyor musunuz diye. Evet dedi. Ne konusuyosunuz filan diye sordum niye aramiyon yazmis gonlunu almaya calisiyorum dedi. Sakayla karisik askim at da bakim ne konusuyosunuz dedim. Bi anda kotu oldu olmaz diye. Sonra kufurlu konusuyoruz atamam dedi. Sonra bana sen iyi degilsin inanmiyomusum bana guvenmiyomusun bana atmicam yat uyu filan dedi. Aslinda cok seviyorum ama dustu o an seytan aklima iste. Sildim mesajlari da yok mesaj filan yat uyu dedi ikijciye ben hepten delirdim ayrildim bundan. Ama resmen yalvardim konusmalari gormiyim kufurleri kapat dedim hadi hayatim dedim yok daha da sinirlendi. Ayrildik simdinde bana incir kabugunu doldurmicak bi sebepten biraktin beni diyor. Icime suphe dusurdu ama seviyorum da. Yanlis mi yapmisim sizce bem nolur bi akil verin