kız mı
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
03-10-2022, 03:53:54merhaba onceki şifremi unuttuğum icin yeni bir hesap actım. buradaki objektif yorumları sevdiğim icin sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz suresince annesi bana karşı oldukca onyargılıydı. bense konusunu dahi acmadım ve hicbir şekilde saygısızlığa yol acacak herhangi bir şey yapmadım. sonucta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yurutuyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine actığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. cok zoruma gitse de laf uretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim icin şu an icin hicbir şey demedim. sadece yuz yuze konuşmak istediğimi soyledim. ilişkimiz suresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahcelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim ustume atmaktan bense her şeyi sineye cekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugune kadar hicbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı cok zoruma gitti. goruşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar icin teşekkurler.