Beni sevmeyen birinden hoşlanıyorum yada takıntı halinr getirdim.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Beni sevmeyen birinden hoşlanıyorum yada takıntı halinr getirdim.
-
03-10-2022, 03:53:49Merhaba hanımlar. Ben 32 yaşında bekar bir bayanım. Uzun zamandir yanlizim cunku kalbim bir turlu atmıyordu. Yaklaşık 6 ay once bulunduğum bolgeye tayinle geldim. Burada bir cocuk var 30 yaşında serseri ruhlu bir ic anadolu cocuğu. Baslarda bundan nefret ettim cunku kaba saba serserinin biri. Sonra birlikte calışmaya basladikca birbirimize baya takılarak sohbet etmeye basladik. Sohbet derken o beni gomuyor ben onu
neyse fark etmeden bu serseriden hoslanmaya basladim ozellikle fiziksel cekim diyelim. Ona dokunmak yada yaninda olmak ıstiyorum surekli. Bir iki haftaya kadar ondan da ayni elektirigi alıyordum cunku surekli el şakaları yapıyordu. Neyse gel zaman git zaman bu adam yalnız kaldığımızda benimle hic konusmaz ancak baskalarinin yanında bana laf atar rahat konuşur jhaline geldi. Ustelik onlarin yanında 2 kez de bacım dedi. Artık anladim ki bende gonlu yok ama ben onu duşunmeden yapamıyorum. Hele dun aksam birlikte calışırken beni yok saymasi beni o kadar cok uzdu ki. Ne yapmalı da bu takıntı yada hoslantidan kurtulmalı? Mantığıma uymayan ancak birlikte olmak icinde yanip tutustugum bu adamı nasıl unutabilirim? Ayrica baska kadınlarla konusurken cok kıskanıyorum of aynı is yerinde bu duruma nasıl katlanacağım bana oneri verin lutfennn..