Bu anlatacağım problemi benim en yakın arkadaşım yaşıyor.
Goruştuğu konuşmaya başladığı herkesle ilk başta iyi hissediyor ama sonrasında bir anda soğuyor ve konuşmak icinden gelmiyor
Bircok kişide bunu yaşadı
Şuan konuştuğu kişiyi cok uzun yıllardır tanıyor ilk tanistiklarinda bir sure birliktelerdi fakat sonra bazı sebeplerden ayrıldılar cocuk yıllarca arkadaşımı cok sevdi unutamadı acı cekti.
Birazda benim vesilemle tekrardan konuşmaya başladılar ve gercekten cok mutlulardi. onlar mutlu olunca doğal olarak bende cok seviniyordum. ikisininde ilişkiden bekledikleri aynı şeylerdi zaten ve yaz başında aileleri tanıştırıp soz kesmeyi duşunuyorlardı
Hatta cocuk yuzuk bile aldı arkadaşıma
Ama ne yazık ki arkadaşım diğer kişilerde yaşadığı bu problemi bu kişide de yaşadı ve soğumaya başladığını soyledi bana.
Bir yanlışı bir hatası mı oldu o yuzden mi konuşmak istemiyorsun diye sordum ama hayır dedi ve her yaptığı davranış bana batıyor hic konuşasim gelmiyor artık dedi. Zamanla olan birsey de değil daha birkac gun once araniz nasıl diye sorduğumda iyi maşallah falan demişti
Ben her kararında yanındayım dedim ve olacağım da ama başka turlu nasıl destek olabilirim arkadaşıma? Sizce neden boyle bir problem yasiyor olabilir? Bana hic normal gelmiyor bir anda soğuması. Bir kişi de olur iki kişide olur ama her goruştuğu kişi de olması o kadar garip ki
Ben hemen karar verme birazcık bekle dedim. Eğer aynı şekilde devam ederse sevgilisine soyleyip ilişkiyi bitirecek.
Şuan birlikte olduğu kişi de cok cok fazla uzulecek.
Onerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.