22 senedir evli bi bayanım 3 tane cocuğum var eşimle kucuk yaşta (18) gorucu usulu cok severek evlendik seneler geciyordu ama biz hep liseli aşıklar gibiydik her yerde.Evde yardım eder , cocuklar ve benimle ilgilenir sorunsuz bi evliliğim vardı ya da ben oyle sanmışım bunca zaman şimdi yaşadıklarıma gelicem ; oğrendiklerimin coğu hem eşim soyledi itiraf etti hem de cevreden herkesten duyduklarım eşim beni defalarca aldatmış ,bazende ben yakaladım telefonda ya da bilgisayarda hep affettirdi kendini. hayat kadınlarının yanından cıkıp gelip senin yanına yattım dedi ozur diledi pişmanım dedi affettim , eve gelmediği geceler toplantı diye yalan soylemiş ama yine başka kadınlarla takılmış yine ozur diledi affettim , ..diye gidiyor 22 senelik evliliğimizde seni 9-10 farklı kadınla aldattım ama sana hic yansıtmadım eve yansıtmadım dedi.yine affettim bir daha olmayacak dedi duzeldi ev-iş -ailesiydi hayatı taki 2 sene oncesine kadar 2 sene once bi kıza aşık oluyor herkes yapma etme demiş aşığım demiş evlisin demişler aşığım demiş zamanla eve gelmemeye başladı beni cocukları gozu gormuyordu ya da uyurken bi anda kalkıp bunaldım diye yataktan kalkıp gidiyordu aylar boyle gecerken salonda hep tv karşısında uyumaya başladı tamamen evliliğimiz bitiyordu ama ben cok seviyordum konuşmaya calışıyordum hep (cunku başka sorunları olduğunu duşunuyordum bi kıza aşık olduğunu ben 5-6 ay sonra oğrendim) neyse kısa kesmeye calışayım oğrendiğim zaman kızla konuştum bi şekilde ulaşıp kız konuşmaları bana attı kız her zaman istemiyorum evlisin benden cok buyuksun diyor mesajlarda tersliyor ama benim eşim onu ikna etmeye calışıyor ...
kız tayin isteyip başka ile gidiyor eşim yine pes etmiyor bu seferde kızın olduğu ile gidip geliyor kızı artık evliliğim bitti diyerek ikna ediyor ama ortada boşanma yok kızı oyle kandırıyor.sonra donup geliyor gunler sonra bana aylar boyunca boşanmak icin baskı yaptı sevmiyorum bitti artık aylardır bildiğin halde direnme artık dedi ama bunca şeyerağmen ben seviyordum onu hala hicbir şekilde boşanmıcam dedim onu kazanmaya calışıyordum gunler tartışmalı boyle bi var bi yok mucadele ile gecerken eşimi ne ailesi ne benim ailem ne arkadaşları ikna edemiyordu iyi bir işi kariyeri vardı mukemmel ailesi mukemmel cocukları vardı oysa ki ...
Ve bir gun eve mektup yazıp tamamen cekip gitti 3 ay boyunca bir kere bile aramadı ne ailesini ne cocuklarını ne beni...Bende artık tamamen umudu kesmiştim ondan cocuklarımı avutmakla geciriyodum gunlerimi ve acılarımı dindirmekle geciriyordum ama ne kıza ne eşime ulaşamıyorduk hic birimiz...
Ve bir gun telefon caldı cocuklarımı ozledim pişmanım kapınız bana acık mı dedi ?
Ve ben 1 dk duşundum sustum dondum kaldım acık dedim ertesi gun toplamış eşyalarını elinde bavul geldi yuzune bakmadım konuşmadım kapıyı actım sadece cocuklarına sarıldı ağladı gece de benimle konuştu pişmanım dedi bi sure evde 2 yabancı gibydik yokluğuna tam alışmışken cıkıp gelmişti hazmedemiyordum gozum gormek istemiyordu ama ben onu hala seviyordum ilk gun ki gibi
herkes affetme bu kac oldu boşan diyor tek ben evliliğimi surdurmek istiyorum cunku bu sefer ona gercekten inanıyorum
cocuklarım ve biz cok mutlu bir aileydik cunku yeniden o gunlere donebilme umudu var icimde
COK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA DAHA KISA KESMEYE CALIŞTIM ŞİMDİ BUNLARI SİZ KADINLAR HERHANGİ BİRİNİZ YAŞAMIŞ OLSA NE YAPARDINIZ BOŞANIR MIYDINIZ ? HER GUN PİŞMANLIKTAN AĞLAYAN KAHROLAN KOCAYI AFFEDER MİYDİNİZ ?