Merhaba arkadaşlar, kızım 7. ayını doldurdu.Bazı eşyalarımız ve bebek kıyafetlerimiz artık kucuk geliyor.Bebek eşyası almanın zorluklarını bildiğim icin duşundum taşındım gercekten ihtiyacı olan yeni doğum yapacak birine vermek istedim ucretsiz.Cok mu zenginim HAYIR, orta halli biriyim.Ama o eşyaları satıpta elime gelecek uc kuruş paradan cok, ihtiyacı olan birine vermek beni cok cok mutlu edecek.Benim kızım 23 Şubat doğumlu olduğu icin yenidoğan kıyafetlerimiz kışlık hep. bu yuzden yeni doğacak veya kışım doğum yapacak biri olursa işine yarayacağını duşunuyorum.Ve bundan sonra da kızımın butun kuculenlerini kendisine vermek isterim.

VERECEKLERİM ;

1 ADET 7. AYINI DOLDURANA KADAR YATABİLECEĞİ SEPET TARZI SALLANAN BEŞİK (AMA OYLE BAMBU FALAN DEĞİL, ZATEN GEREKTE YOK BAMBUYA FALAN )
1 ADET SALLANAN ANADİZİ ( benim kızım ilk doğduğunda icinde uyuyordu cok rahat)
1 ADET ELEKTRİKLİ OTOMATİK SALLANAN MUZİKLİ SALINCAK (0-6 AY RAHAT KULLANABİLİR)

VE BİRSURU BEBEK KIYAFETİ.BEBEK BEZİ.

oto koltuğumda var ama bu ay da kullanıcam onu henuz yenisini alamadık.

Eşyaları Antalya icine ozellikle vermek istiyorum cunku beşik falan kargoya verilcek gibi değil buyuk ve katlanmıyor.Zaten bu kadar eşya dunya kargo tutar.
HADİ HAYIRLISI BAKALIM KİME NASİP OLACAK.