Merhaba. Ozellikle evli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Ben 5 yıl once sevdiğim adamın ailesi yuzunden nişan attım. Gorucu usulu bir beyfendi ile tanıştım. Bu beyfendi aynı zamanda bizim cok uzaktan akrabamız . Onların ailesine bizim sulaleden kız gelin etmiştik. Bu kız oğlanın ailesine yapmadığını bırakmadı yine de aile el ustunde tuttu. Cok mutlu bir yuvası var. Bu beyfendi o ailenin buyuk oğlu. Bana talip cıktı. Kendisi 35 bende 27 yaşındayım. Sınıf oğretmeni cevremden duydugum kadariyla uysal biriymis. Beyfendi ile telefon uzerinden tanistik. Biraz muhabbet ilerledi . Bana canım hayatım guzel gozlum demeye başladı. Şiirler yazıyor . Tuhafıma gitti ilk gunden bunu yapması. Biraz hızlı mı gidiyoruz dedim. Duygularima ket vuramam dedi. Hicbisey anlamadım goruşmeyi kestim. Şimdi soruma gelelim. Herkes boyle birini bulamazsın diyor . Ailesi bir sey olsa senin tarafini tutar. Maddi durumları iyi oglan efendi diyorlar. Ben adami gorsel olarak begenmedim yaş farkı biraz gozumu korkuttu. Ama kendisi de ailesi de gercekten iyiler. Ya boyle insan karşıma cıkmazsa kafam corba oldu. Evli arkadasların tavsiyelerini ozellikle bekliyorum.