Gunaydın. Son bir hafta da iki kere boşanma aşamasına geldik. Sebepse esimin kok ailesini cekirdek ailesinden daha on planda tutmasi. Hatta esimin babasi esimin olmadigi bir anda uzerime saldirdi.kv bile benim bir yanlisimin olmadigini soylemis. Bu olay ilk bosanma asamasina gelisimizin ustune oldu Ancak cocugumuz oldugu icin son bir sans vermek adina bir aile danismanindan yardim almaya basladik.

Ikinci olay dun oldu. Ben esimin ailesi ile tum iletisimi kestim. Ancak cocuğumuza bakici ve kres bulana kadar kv bakıyor. Dun cocuğumuzu almaya gittiğimizde ben arabada beklerken kp aşağı indi ozur dilemeye. Iki gun once de ozre gelmisti kapiyi acmamistim ozrunu kabul etmemistim. (Zira kp in daha oncede bana saldirmisligi kovmuslugu var. Her defasında ozur diler aynen devam eder.) Bu sefer ozur dilemesine bile fırsat vermedim.dunse esim arabanın anahtarını vermiş geldi yanıma oturdu yarım ağız ozur diliyor. O kadar sinirlendim ki esime biliyorum ki o git ozur dile dedi. Neymiş kotu olunmasinmis ozrunu kabul edip mesafeli olayyimmis ki esime bu sefer cok sert tepki vermesi gerektiğini hatta bi sure ilestisimi kesmesi gerektiğini ancak bu sekilde caydırıcı olacağını soylemiştim. O kadar agrima gidiyor ki esimin tavrı tutumu. Babası saldırmış ozur dilemiş olmuş bitmiş şeklinde takılıyor. Hatta ilk ozur dilediginde kapiyi acmamistim bana bak o sana saldırdı sende kapiyi acmadım esitlendiniz mealinde bu konuşma yapmıştı. Işte dun ben de actım ağzımı yumdum gozumu karaktersizsin vs Allah ne verdiyse saydım siraladim. Tekrar boşanma aşamasına geldik. Sonra o adım attı ben de sozlerimi geri aldım falan kapattık. Ancak artik bu evlilikle ilgili bende şupheler var. Kendimi garantiye almak istiyorum. Ayrıca bu surecte esim eski defterleri actı sınava hazırlanırken yemek temizlik pek yapamazdım bunları gundeme getirdi neymiş sıcak yemek yiyememiş utusunu kendi yapmismis beni sucladı durdu. Tabi bu surecin sonunda ben ise girdim ve esimin iki kati kazaniyorum. her ay kirayı oder kendime 1000 tl ayırır esime de 6000 tl para gonderirim o biriktirir butceyi yonetir. Beyefendi bunları gormez ama. Işte bende dun akşam artık herşeyi yarı yarıya odeyeceğimi kalan paramı kendim yoneteceğimi soyledim. Esimse bu ise cok bozuldu. Yıllarca calismadin sana para hesabı yapmadım niye calismiyorsun demedim sen hesap yapıyorsun diyor. Hatta boyle evlilik olmaz diyor. Sizce haksizmiyim?