mark spencer kot 1-2 yaş icin
2 kez giyildi 1 kez yıkandı 7,5 tl (stok:2)

bu hediye geldi hic kullanılmadı ithal bir urundur etiketinde 59 tl yazıyordu 11 yaş yazıyor etiketinde ama 8-10 yaş giyebilir.
10 tl (stok:1)

hediye geldi hic kullanılmadı. ince triko kazak. 6-7 yaş icin... 10 tl (stok:1)

2 yaş icin triko hırka. hic kullanılmadı. 5 tl (stok:1)

2 yaş icin triko hırka. hic kullanılmadı. 5 tl (stok:1)

wenice etek. 15-18 ay icin. ama 2 yaşına kadar giyer. hic kullanılmadı. 7,5 tl (stok:2)

hediye geldi hic kullanılmadı.penye kumaş... 3-4 yaş... 5 tl (stok:2)

LCW elbise. 1 kez giyildi. 3 yaş yazıyor etiketinde ama 2-3 yaş arası giyer. 7,5 tl (stok:2)

LCW askılı tunik. yumuşacık kumaşı vardır. 1 kez giyildi. 18-24 ay. 5 tl (stok:1)

el orgusu yun hırka. 1 kez giyildi o kadar. 1,5 yaşa kadar giyebilir. 5 tl (stok:1)

LWC elbise. hic giyilmedi. 18-24 ay. 10 tl (stok:2)

markafoniden almıştım. elinizin icinde yamulan cok rahat bir sandalet. 1 kez pikniğe giderken giydirdim o kadar. yenisinden farksızdır.
22 numara 7,5 tl (stok:2)

yan tarafı fermuarlı keten spor ayakkabı. cok az kullanıldı. 22 numara 5 tl (stok:2)

LCW kot. 18 ay yazıyor ama 2 yaşına kadar giyer kalıbı buyuk. az kullanıldı. 5 tl (stok:2)

Wenice kapişonlu hırka. 18-24 ay. 5 tl (stok:1)

alacak kişiler once eft yapacak bende urunleri aynı gun kargolayacağım. kargo alıcıya aittir. kargo ucretini yatırırsa PTT kargo ile de yollarım cunku ptt kargo da karşıdan odeme yok. konyada oturuyorum. konyadan alacak varsa elden teslim edebiliriz.
urunlerin hic birinde leke, yırtık vs yoktur. sectiğim urunlerdir.... teşekkurler....