Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz gunden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gorduler ben buyuk şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet acık goruşlu ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği icin eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Gorumcel3rimi memmun edemedigim icin eşimin ailesi eşimi doldurdu benim uzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir cok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği surece cok guzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim cunku aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle gorusmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gununde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi icin para icin tartisiyorduk surekli biseylerden borc cikartip eşimi somuruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum odersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gordun dedim ben 1 senedir annesinin elini opmuyormusum. Hoşgeldin der yuzunu operim gayette guler yuzlu karsilarim. Onların adeti gir cık el operler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugun annem aradi aile ici butun sorunlarimi anlatiyor ben birkac sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada duzgun konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden boyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi cıkmaz cok zorluk cekersin yuva nizi yikmayin sende kendine ceki duzen ver biraz altan al zamanla duzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi cok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine donmek istiyorum evimi ozlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah iclerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugun beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yonde