Lohusalık, kv, kp
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Lohusalık, kv, kp
-
03-10-2022, 03:52:1526 gun once doğum yaptım. 20 gun annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim icin cinsiyetin hicbir onemi yok. Geldikleri gunden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam cocuğun altını yanımda al pipisini cok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem cocuğu benim yanımda yıka pipisini gorelim dedi. Birde bebeğimi severken d.u...z.u diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi soylememesini sooyledim eşim sevdiği icin soyluyor ne var bunda dedi. Ben uyardım soylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye duşunmuştum ama boyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime soyledim tartıştık şuan kusuz. Birde uzerine kayınbaba bebek buyusun ben onu sokakta altı cıplak gezdircem herkes pipisini gorecek dedi. Eşim sesini cıkarma bir şey yapamaz cok abartıyorsun diyor. Eşimle kusuz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz soyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız? Guncelleme:6. Sayfa