Merhaba kk hanımları.
Daha once de kv ve kp hakkında konu acmıştım. Ozetle aşırı paracılar biz sizi okuttuk artık bize bakın kafasındakar ki kp 3 tane geliri var. bizim bir aile farklı bir butce olduğumuzu kabullenemediler hala beklenti icerisindeler.
Velhasıl konuma geleyim bugun kp eşimi aradı bende konuşurken sadece tamam baba gonderirim dediğini duydum. Anladım ki para mevzusu. Kapattıktan sonra sordum hayırdır ne gonderiyoruz diye. Kp koyde bi arsa almış cocuklardan para topluyormuş. Bende patladım artık. Yetti senin ailene verdiklerimiz ben evlendim borc borc bitmedi kyk borcun askerlik borcun ev borcun eşya borcun burama kadar geldi kimse demesinki seni okuttuk falan filan senin butun borcunu ben sırtlandım daha bi gun yuzu gorup de balayına gidemedik ben izin vermiyorum gonderemezsin para dedim. Birde bana sormadan babası emrediyor benimki butce musait mi değil mi kendi kendine karar alıp tamam diyor beni takan yok. Buna da sinirlendim. Neyse aradan zaman gectik bi saat kadar geldi yanıma ozur diledi tmm vermek istemiyorsan vermeyiz dedi sonra sordum kim kim verdi. Buyuk gorumcem evli cocukları var diye ondan kimse para istemiyor boyle işlerde. O vermemiş. Tamam madem biz payımıza duşeni gondericez baban da tapuyu para gonderenlerin uzerine yapsın dedim. O zaman bozuldu ben boyle soyleyemem dedi. Bende oh ne ala herşeyde biz elimizi taşın altına koyalım o sonradan ortakcı olsun yok oyle bedavaya iş dedim kestirip attım. Şimdi sessiz sedasız duruyor duşunuyor ne yapacak merak icindeyim sizce sert mi konuştum bilmiyorum. İcimden hic gelmiyor oraya bir kuruş da vermek.