Merhaba bir konuda cok kararsız kaldım 14 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum ve 3 aylık bir kızım var evliliğim sure boyunca kayınvalide ve kayınpeder ile cok sorunlarımız oldu.
Yuzlerini bile gormeye tahammul edemiyorum ama eşimin ailesi diye sabır ediyorum. Bugun sabah kayınpederin annesi vefat etti ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşimin babaannesini hic gormedim cenazeye sadece kayınpeder gitti 2 gun sonra donecekmiş yolculuğa dayanamadığını icin kayınvalide gitmedi. Bugun kayınvalidenin yanına başsağlığına gittim evde eşimin abisi de var bekar evli değil oturduk sohbet ettik akşam yemeğimizi orada yedik eşim işi gereği bizden once gitti evime donerken komşuları denk geldi ahiretlikleri diyebilirim kayınvalideni size mi goturuyorsun dediler bende hayır dedim ters bir şekilde yuzume baktılar sonucta evde tek kalmayacak diğer oğlu ile birlikte sizce bize gidelim bizde kalalım demem gerekiyor muydu cok aynı mahalle de oturuyoruz. Kayınvalide mi cok sevdiğim soylenemez 5 dakika gormeye bile tahammulum yok biraz da bilerek bize gidelim demedim sonucta evde tek başına da değildi. Ne olursa olsun sizce yanlış mi yaptım bize gidelim diye soylemem gerekiyor muydu
Siz olsanız ne yapardınız ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Siz olsanız ne yapardınız ?