Kızlar kardeşimin kıskanc sevgilisi ile ilgili ve bizim cocuğun ayrılır ayrılmaz sosyalleşme cabası sonucunda olan olayları size anlatmıştım.
Pazar gununden bu yana kardeşim goruşmuyor ama kız surekli mesaj atıyormus. Mesajlarının bir kısmında """başka birisi var hayatında""" diyormuş bir kısmında da seni ozledim cok seviyorum barışalım başka bir erkek tenine dokunamam asla gibi duygusal şeylerle barışmak istiyor.
Kardeşim bir kac mesajına cevap veriyor ve şoyle dediğini soyledi bana : """"""İftira atıyorsun, varsayım yapıyorsun, ablam yaşında evli iş arkadaşlarımla foto cekildim diye kıyameti kopartiyorsun sinir krizleri geciriyorsun, tehdit eder gibi konuşuyorsun iş yerine gelirim v.b sozlerle ben bir daha yapamam guvenmiyorum. Kavga ettik sinir krizi gecirdin kolumu ısırdın """"" demis kiza. Bazı mesajları gosterdi kız bir sucluyor bir duygusallasiyo cozemedikleri.
DİKKAT ETTİĞİM KONU; kardeşim psikolojik olarak kotu durumda. Diyor abla Bİr bayanla konuşsam iş arkadaşımla sanki kotu bişey yapmışım gibi hissediyorum. Gecmişte hep baskı gorduğum icin. Bir yandan ayrıldığı icin mutlu bir yandan ya bir daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar uzerime duşen olmazsa gibi duşunceler icinde.
Kızlar birkac oneri verebilir misiniz ablaları olarak. Ben tekrardan okuyacağım. Kendi hatalarının da farkında ama gercekten kız diretti mi tam diretiyor mesajlarından anladım.
Kardeşim Ayrıldı Kizdan, Farklı bir durum var..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kardeşim Ayrıldı Kizdan, Farklı bir durum var..