Bencil ev arkadaslari!!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bencil ev arkadaslari!!
-
03-10-2022, 03:50:47Oncelikle merhabalar hepinize.. Direk konuya girmek istiyorum. Unv. son siniftayim. Daha once yurtta kaliyordum. Bu senede kafam biraz rahat etsin diye babami bi sekilde ikna edip ogrenci apartina gectim. Ben tek kisilik odadayim diger ev arkadaslarimda ayni odada kaliyor. Gecen donem istisnasiz hergun ben yemek yapar evi temizlerdim. Cunku ikiside temizlik ve yemekle alakali en ufak birsey bilmiyordu. Birgun dahi bunu yuzlerine vurmadim. Ayrica bu 2 arkadasin arasi cok kotuydu surekli tartisip kavga ediyordular ve aralarini duzeltende hep ben oluyordum. Bu donem formasyon egitimim var diye eve cok gec geliyorum dogal olarak yemek yapamiyorum. Arkadaslardan biri yemegi ben yaparim dedi laki sadece 2 gun yemek yaptiktan sonra "ben kimseye yemek yapmak zorunda degilim" deyip geri cekildi. Ve şu an gecen donem kanli bicakli dusman oldugu oda arkadasiyla bana karsi sebepsiz yere cephe almislar. Okulun bitmesine daha 2 ay var ve bunlarin yaninda nasil dayanacagimi bilemiyorum. Icimi buraya dokmek istedim sadece
Sizce gecen donem cokmu yuz verdim ondan dolayimi bu kadar bencilce davraniyorlar?