3 aylık bir ilişkim vardı benim. Her şey cok guzel gidiyordu. Sorun sadece aramızdaki 40 dakikalık mesafeydi. Annesi, babası, ablası ilişkimizi biliyordu. Cokta destek veriyordu. Haftada 1 goruşuyorduk. Buna rağmen sevgililer gunu, doğum gunu her şeyi beraber kutladık, hediyeleştik, cicekler yolladı ve bu insan şu ana dek hic aşık olmamış bana da soyledi bunu. Kimseyle acık bir ilişki yaşamamış. İlk kez fotoğraf paylaştı benimle, herkes ilişkimizi biliyordu derken sırf o lise mezunu ben universite mezunuyum ve oğretmenim diye laflar soylemişler bazı akrabalarım. Sen bu kızla olamazsın aranızda fark var demişler. 2 gun once bana "Duşundum biz seninle olamayacağız, mesafe var, galiba ben de bir şeylere hazır değilim dedi." Yıkıldım diyebilirim. O sinirle engelledim ama fotoğrafları silmedim. Whatsapp tan takip ediyorum. Dun de bana "Engelleri aşamadım hicbir şeyin onemi yok artık" dedi. Sizce bahane ettiği şeyler mi var ciddiyetten mi korktu, yoksa erkeklik gururu mu bu? Her şey eğitim farkı yuzunden mi? Cok ağlıyorum cok uzuluyorum ( ben ne yapayım, beklemeli miyim geri doner mi