Eşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum surekli yemek yeme isteği. Hemen hergun değişik guzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugun pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği guzel unlu bir caddesinde,cadde ustundeki yemek yerlerini suzerek geliyor surekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı acılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta gecen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun sureli bir kahvaltı yapacağız dedi oğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz boyle mi? Cuma gununden cumartesi sabahı yiyeceği omleti duşunuyor mu? Kırmak istemiyorum gercekten iyi niyetli biri uzulur orta yolu bularak nasıl soylesem? Gercekten komik bir dert değil ama gecici bir durum olsun diye duacıyım
Guncelleme :kocama benzedim gitgide o şuanda askerde. salı gunu donecek kısmetse. Henuz o gelmeden nereye gitsek nasıl yorgunluğunu atar diye duşunmuyorumda neler pişirsem nereye gidip ne yesek diyorum. birde geceleri onu duşundukten sonra şimdi yanımda olsa kesin cumartesi icin planlarını yapardı diye duşunuyorum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.