25 yaşında ve 3. ilişkisinin sonuda husran ile bitti. Ben onu tum ilişkilerinde destekledim yanında oldum hepsi ile de ciddi duşunuyordu artık psikolojisi mahvolmuş vaziyette.

1. İlişkisi liseden beri devam ediyordu lise sonunda farklı okulları kazandıktan sonra aralarına mesafe girdi kız arkadaşı başka şehire(Sakarya) gitti bizimki istanbulda kazandı. Bolumunu puanı iyiydi. bitirsin meslek sahibi olsun diye destekledi kızarkadaşının gitmesini birde Sakaryanın yakın olmasıda olumlu etki sağladı kararında. Her hafta sonu gormeye gitti arabalar kiraladı harclığından azalttı benzini yemesi icmesi demedi her hafta sonu gitti yanına. Bir sure sonra bazı fotoğraflar paylaşılmış facebookta okulun sayfasında kuzenimin ismini vermem cok doğru olmaz diye duşunuyorum şimdilik EMRE diyelim. Emre bu arada, facebookta paylaşılan fotoğraflar ve videoda kız arkadaşıda var oynuyorlar falan. Emreyi dahada kızdıran durum gitmesi değil, Emreye gitmeyeceğini soylemişti gitti. Ustelik Emre partiden sonra sorduğunda yine yalan soyledi ve gitmedim dedi. Sonra bizimki yaktı yıktı ortalığı fotoğrafları videoları gorduğunu soyledi, ilişkiler orda zedelendi. Kız arkadaşı baya mahcup oldu ozur diledi yeminler etti bir şekilde ustunu kapatıp devam etmeye calıştılar. Aradan biraz zaman gecti ve Emre beni aradı herşeyin bittiğini soyledi. Sebebini sordum. İnstegramda(Emrenin instegramı yok) arama bolumune okulun isminden aratmış etiket halinde. ve orda yine fotoğraflar cıkmış karşısına. Kız arkadaşı hemen hemen tum fotoğraflarda aynı cocuk ile yan yana duruyormuş banada gosterdi haklılık payı var yani. En kotu fotoğraf kızın kaldığı yurdun kantininde 4 kişi ders calışırken poz vermişler Emrenin sevgilisi yine o cocukla yan yana diğer kızla cocukta sevgili zaten. Fotoğrafları emrenin kız arkadaşı yuklemiyor başka bir arkadaşları yukluyor. Emre hafta sonu yine oraya gidiyor okulun onunde kızarkadaşı ile konuşurken cocuk geliyor yanlarına, kızın elinden cantasını alıp canımlı cicimli konuşuyor(cocuk cantasını notlarını falan Emrenin kız arkadaşına taşıtıyormuş okuldan cıkarken) kızada ismi Ebru diyelimki 'Ebrucum gelmiyormusun demiş'. Emre cocuğa donup gelmiyor demiş. Bana anlattığına gore gayet sakindim ters birşey soylemedim geldi kendini bile tanıştırmadı birde yuzsuz yuzsuz kız arkadaşıma canımlı cicimli konuşunca bende net bir şekilde 'gelmiyor' dedim diyor. Sonra cocukta buna sen kimsin gibisinden cevap verince girmişler birbirlerine. Emre o gun kavga ettikten sonra kızla biryere gidip oturmuşlar bana bundan sonrasını anlatmadı ne konuştu ne etti ama ilişkiyi bitirmişler istanbula tek dondu.

2. İlişkisi okuduğu okuldan oldu yine cok sevdi birini, Beraber gidip gelmeye başladılar kızın ailesi İstanbulda değildi. Emre o konuda yardımcı oldu ucuza ev buldu biraz maddi yardım yaptı (bana ne kadar verdiğini soylemiyor). Onunla konuşunca bana 1. ilişkisini unutturduğunu sureci atlatmasında cok yardımcı olduğunu soyluyordu kız icin. 1,5 sene sonunda kızın donemi mi uzuyor dersten kalıp yaz okuluna mı gitmesi gerekiyor tam hatırlamıyorum. Kızın yaz okulu icin okula ekstradan odemesi gereken paranın yarısını sağlıyor. Emre bana soylemedi ama cevremde yaz okulu o universitede 5.000 lira falan diyorlar. Ve kaldığı ders ne kadar fazla ise o kadar fiyat artıyormuş. Benim bunlardan haberim vardı ama karşı cıkmadım cunku kızın gercekten ihtiyacı var ailesinden cekiniyor ve ciddi duşunuyorlar diye bir şey demedim. Ve bir akşam Emreye yine instegramdan boş bir hesap mesaj atıyor. Bir whatsapp grubunun ekran goruntusu 6-7 tane. Atan kim belli değil emre verilen adrese gidiyor kız arkadaşı bir cocuk ile beraber yemek yiyor icerde. Zaten whatsapp fotoğraflarından herşey belliydi ama Emre gidip yuzleşmek istedim ağzıma ne gelirse sayayım dedim diyor. Kapı acılınca adamın uzerinde esortman atlet var kız arkadaşı yine icerde kısa tshirt pijama ve başı acık oturuyor (kız tesetturlu). Orda yine bişiyler soylemiş ne oldu tam anlatmıyor. Ama evdeki adam kızın memleketinden gelmiş sevgilisi.(whatsapp fotoğrafları herşeyı anlatıyor ve fotoğraflar farklı zamanlarda alınmış aralarında 1 ay olanda var 2 gun olanda)
Bu sırada ben evleniyorum kendi telaşım var Emreyle yaşlarımız aynı cok yakınız ama ilgilenemiyorum cok onunla. Duğunumde bile yuzu gulmedi cocuğun. Ara sıra bana dert yanıyor cokmu safım yoksa hep bana mı denk geliyor diye, ne diyeceğimi bilemiyorum. Derslerden kaldı sonra karar verdi okulu bırakıcam dedi yalvardım ettim ikna edemedim. Bana senin eşinde bıraktı diyor. (Benimki polislik başvurusu yaptığı icin bıraktı, polislik eğitimi uzun, okul ile aynı anda devam edilemez şu anda okulu acıktan tamamlıyor) Herneyse bizim kuzeni ikna edemedim. Bıraktı okulu. Eşimi ornek alıp askeri sınavlara hazırlanmak istedi. Bana soylemiyor ama insanlardan uzaklaşmak icin boyle bir hayat seciyordu bence.

3. Askeri sınavlara hazırlanırken bir taraftanda bir AVM de calışmaya başladı, para kazanmak hayatını surdurebilmek icin. Giyim mağazasında. Ordaki mağaza mudur yardımcısı ile yakınlaşmışlar ama o hanfendinin yaşı biraz buyuktu 27 falan galiba. Konuşuyorlar ediyorlar birbirlerinden hoşlanıyorlar. Ben Emre toparladı galiba diye duşunmeye başlıyorum. Bu arada ben evlendim başka şehirde yaşıyorum artık. Emreyle ancak telefonda goruşuyoruz. Telefonda bana umut dolu konuştukca ben sevincten havalara ucuyorum inşallah herşey yoluna girecek diye motive ediyorum. Tam bu sıralar Emre kızın ailesi ile tanışıyor. Babası biraz ters konuşuyor okulun yok mesleğin yok gibisinden. Bu da yetmezmiş gibi Emrenin ailesi eniştemlerde biz oyle gelin almayız diyorlar kız (guney doğulu). Bu arada kızın ailesi memleketlerindeki akrabaları sozleşiyorlar. Kız işten cıkıyor ailesi memlekete goturuyor. Emre bana diyorki bizimkilerde sahip cıkmadı normalde ben bırakmazdım ama neyime guvenicem kıyıda koşede birikmişimde kalmadı ne param var ne pulum. Bu sırada askeri sınavları kazanamadı. KPSS de istediği puanıda alamadı.

Olayların beni endişelendiren kısmı şimdi başlıyor. Psikiyatrist bir arkadaşımdan rica ettim ozellikle ilgilenmesini istedim cok hassaslaştı cunku Emreye'de tavsiye ettim, benim doktorum da bu kadın git konuş iyi gelir hayatta herşey başımıza geliyor guclu dur dedim. Ama cocuk butun inancını kaybetmiş vaziyette her soylediğime tamam diyor he he diyor, olur, yaparım. Hep boyle konuşuyor artık plan yapmayı bırakmış. Oylesine yaşıyor sanki.

1 ay falan once Psikololg beni aradı. Emreye birşey dememiş, Ailesinede soylememiş. Diyorki seni korkutmak istemem, asla kotu duşunmeyin ama bu tarz durumlarda hastalarımız kendilerine zarar verme durumları olabiliyor. Emreyi ne kadar iyi tanıyorsun boyle birşey yaparmı diyor. Bende oz kardeşim gibi beraber buyuduk yapmaz oyle birşey dedim. Her ne kadar ben boyle desem de arkadaşım emin olamayız ama dedi. Gecen gun annem teyzemle konuşmuş banada annem anlattı. Emre gece kalkmış banyoda dolabı falan kırmış dokmuş camı kırmış elleri kan icinde kalmış. gidip bakmışlar noluyor diye Eniştem kaldırmış. Bişiy yok ayağım takıldı demiş. Koluna girmişler odasına goturmuşler yatağında yastığında kan varmış. Ondan sonra soylemiş gece burnu kanamış silmek icin banyoya kalkmış kanama durmayınca sinirlenmiş camı aynayı indirmiş. Emre artık beni aramıyor telefonu kapanmış calışmıyor faturaları odememiş ulaşamıyorum teyzemide korkutmak istemiyorum. Artık eşime bişiyler yapalım dedim oda cok sever Emreyi aynı yaştalar cocuk gozumuzun onunde eriyip gidiyor