Merhaba, 3 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıl once kendi işimi kurdum ancak gundelik hayatımın 12-13 saatı işimle ilgillenmek ile geciyor. Haftanın 6 gunu calışıyorum. Bunlarda bir sorun yok, calışmayı seven bir kadınım. Ancak, eşimin universiteden arkadaşının maddi sıkıntılar yaşaması uzerine, bir kac aylığına bizimle birlikte yaşamasında herhangi bir sorun olmayacağına karar verdik.
Arkadaşımızın varlığı, işimin yoğunluğu, eşimin işinin yoğunluğu derken, aylar sonrasında eşim ile birbirimize doğru durust vakit ayıramadığımızı ve aslında bir yavrumuzun olmasını istediğimizi fark ettik.
Ancak sorun şu, doğumdan sonra, bunca karmaşıklık ve yoğunluk icerisinde bir cocuğu olması gerektiği gibi yetiştirmek benim boyumu aşar mı?
Cocuk gelişimi hakkında A'dan Z'ye her şeyi biliyorum. bunda sorun yok. Asıl sorun, zamanın yetmemesi.
Bir ofisim var, orada bebeğe bir oda ayırmayı duşunuyorum. Boylelikle bu sorunu cozerek, hem calışan bir kadın hemde anne olan bir kadın olmayı umit ediyorum.
Sizler ne duşunuyorsunuz?
Olumlu/olumsuz cevaplarınızın benim icin onemi ve değeri buyuk. Bu nedenle sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Guzel gunler dilerim.
Cocuk olunca, calışma/aile/ozel hayatı etkilenir mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Cocuk olunca, calışma/aile/ozel hayatı etkilenir mi?