Kızlar eşimle olan sorunları biliyorsunuzdur. 5 sene sevgilik donemimiz oldu 5 senedir de evliyiz.Sevgiliyken cok problemimiz yoktu ama hicbir zaman benimle cok ilgilenen peşimde koşan goruşmek isteyen bir adam olmadı.Ailesine girdigim an sorunlar başladı kardeşi ve annesiyle sıkıntı yaşadım acıkcası yaşım kucuktu ve ailemin de yetiştirme tarzından ağzımı acıp cevap veremezdim.Benden kucuk kardeşi bile beni ezmeye kalkardı birkac kere absurt isteklerine sert cıktım eşim hicbir zaman benim yanımda olmadı.Bana kendimi kimsesiz hissettirdi.Ben sorunlardan dolayı sabaha kadar uyuyamaz oyle ise giderdim.Sonra bir şeyler yaşadım ve resmen gozum acıldı hayata bakışım kişiliğim karakterim dış goruntum her seyim değişti her lafa ağlayan ezik bakımsız paspal kadın olmayı bıraktım kilo verdim saclarımı boyattim arkadaş cevrem genişledi iki lafı bir araya getiremeyen ben hic tanımadığı insanlarla bile saatlerce sohbet eder oldum. Eşime de ailesine de dìsimi gosterdim haa mutlu mu oldum asla.Anladim ki evliligimiz zaten ben sesimi cikarmadigim icin gidiyormus.En son eşimin ailesi kredi cek bize ev al demişlerdi ben de alamam deyince ailecek bir oldular dedikodumu yaparlarken yan odadan duydum bana bizden parasını kıskanıyor haset senin karin senin benim lafı yapıyor dediler kocam da ağzını acmadı sonra ben odaya gelince kocam oğluma oğlum sen başkaları gibi kıskanc olma bizde hic kıskanc yoktur dedi o an bana sanki sihirli bir değmek değdi icim bir anda buzz gibi oldu ona karşı sonra onu ne yaptıysam sevemedim ailesini de.Cok kinci bir insanım her şeyimi değiştirdim bu huyumu torpuleyemiyorum. 2.5 yıldır resmen eziyet goruyorum o evde sevmiyorum sevilmiyorum aramızdaki cinsellik bitti.Daha 30 yaşında olmama rağmen cinsel hayatım yok
.En son eşimin bir kızla mesajlasmalarini yakaladim flortlesme tarzi avukat tuttum evleri ayirdik ondan kurtulcagim icin mutlu bile olmustum.Sonra cok yalvardı cok ağladı değişecek her şey duzelecek dedi artik sana her konuda yardım edeceğim yanında olacağım dedi.Biz bosanma asamasindayken benim anne babam hasta oldu uzuntuden kendi babasi da bosayacaksan bosa kendini daha fazla ezdirme demis benimle tek dertleri neden para yedirmiyorum.Artik ailenle goruşmek istemiyorum dedim onu da kabul etti 2 ay duzelmiş gibi yaptı sonra yine kavga gorultu nefret soylemleri havada ucuştu.Daha gecen şarj kablosunu toplamışım da bulamamış diye bana seni doverim dedi ben de gel dov diye ustune yurudum sonra ozurler bilmem ne.O kadar mutsuzum ki onunla anlatamam sevmedigime uzulmeyecegime adım gibi eminim ama boşanır boşanmaz doğuya gideceğim hem de 3 yaşında kucuk bir cocukla 1 sene daha sabredersem muhtemel doğu gorevi affı cıkacak.Dayanacak gucum kalmadı cocuğum icin sabır gostermeye iyi olmaya calışıyorum ama olmuyor kendime acıyorum resmen hak ettiğim bu muydu diye.Terapiste gittik bana en son boyle devam ederseniz sen başkasına aşık olursun dedi cok kızdım kocamın yanında boyle demesine ama duşununce hak verdim.Bana yıllardır değer vermeyen sevildigimi hissettirmeyen kadinligimi unutturan en son da beni aldatmaya kalkarak onurumu kiran bir erkek var.Bana cesaret verin doğuya gitmekten korkma 3 yaşında bir erkek cocuğunu babasız bırakmaktan korkma deyin cok ihtiyacim var
Beni cesaretlendirin
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Beni cesaretlendirin