Sevgili KK,

Cok canım sıkkın. Belki kiminize gore dert değil lakin 2 gundur hem sinir olarak hemde bedenen cok yıprandım.

Biraz uzun olacak baştan soyleyeyim. 7 aylık evliyim, calışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı icin kv onun yanına gitti. Bu sırada da kp calışırken başına kotu bir olay geldi. Haksız yere ehliyetini elinden almışlar ve işi gereği ehliyeti olmadan calışamaz.

O gun cok uzulduk, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Oğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum. Gitti beni aradı babamın tansiyonu kendine gelmiş şuan iyi ama midesine vurmuş ağrı dedi. Ona da tamam dedim. Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması. Tamam dedim eşime ama cok kızdım, sinirimden butun gun ağladım. Akşam gec saatte eve gittim. Oturdum yemek yedik, duş aldım, tv izledim ve gittim yattım. Eşimin yuzune bakmadım. Babasıyla konuştum ama onunla asla cunku cok kızdım. Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kotu olmuş uyan oğlum beni hastaneye gotur dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.

Calışıyorum yoğun bir şekilde 2 gundur eve gidip dinlememiyorum. Delireceğim. Eşimin ailesi başımın ustunde yeri var fakat insanlar bizi hic duşunmeden hareket ediyorlar ya ona tav oluyorum. Birazcık empati yapıp oyle cevap verin lutfen. Sinirlerim cok bozuk beni kimse duşunmuyor.