Merhaba, bir bucuk senedir biriyle sevgiliyim. Ben onun anne babasıyla tanıştım, o da benim annemle tanıştı fakat babamla tanışmak istemediğini, cekindiğini soyledi. 3-4 ay onceye kadar ben evlenmek istiyorum şunu şoyle yaparız bunu boyle diyerek en az 2 sene sonra evlenmek istediğini dile getiriyordu. (ya da beni kandırıyordu) ben istemediğimi soyluyordum.
Birkac ay once artık bana da mantıklı geldiğini acıkladım. Bundan sonra ilk zamanlarda hadi plan yapalım, sen eşya almaya başla ben para biriktireyim demeye başladı. Şuan ise o sureyi 3-4 seneye cıkardığını, şimdiki işini devam mı ettirmeli yoksa başka sektore mi gecmeli bilemediğini, gecim sıkıntısını duşunduğunu soyledi.
Bir de ara sıra cok sacma konulardan tartışıyorduk, surekli bunu bahane ediyor. Sevgiliyken boyleysek evliyken nasıl oluruz diyor.
En ağırıma giden ise; gecen gun şakayla karışık bana ne zaman evlenme teklifi edeceksin diye sordum, amaaan iki seneye kim ole kim kala, belki ayrılırız dedi gozumun icine bakarak. Sonrasında ozur diledi, sen bir kere ayrıliktan bahsetmiştin ona taş attım
dedi fakat ben bunu unutamıyorum.
Neden boyle olmuş olabilir? Gercekten gecim sıkıntısıni mi duşunuyor yoksa evlenmek istemiyor mu sizce?
İş Ciddiye Binince Evlilikten Korkan Erkek
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İş Ciddiye Binince Evlilikten Korkan Erkek