Cocuğum 30 aylık. Bakıcıylaya gore akranlarıyla daha iyi vakit gecireceğini, sosyalleşeceğini duşunerek kreşe başlattım. Ancak cocuğumu kreşe bırakınca cok tedirgin oluyorum bu yuzden tam gun ucreti odememe ragmen esimin izin gunlerini ayarlayıp haftada en fazla 2 dafa bırakıyorum eşim bakiyor israrlarimla. O iki gun de ne zaman cocuğumu almaya gitsem yuzu hafif olsa da cizik tirnak izi icinde buluyorum. Oğretmenine sebebini sordum. Cocukların bazen birbirlerine zarar verdigini bunun kisacik vakitte gercekleştiğini soyledi. Yani her ne kadar takip etsek de boyle seyler olabiliyor demeye getirdi. Bu konuda belki samimidir ama sonraki soyledikleri beni duşundurdu ve daha endişe etmeme sebep oldu. Cocugumun cok aktif bir yapisi olmadığını diğer cocuklara gore daha cekingen durduğunu soyledi. Bu tespiti bende oğlumun zarar gorduğu duşuncesini arttırdı. Oğretmenini bu konuda ciddi bir sekilde uyarmadım oğluma karşı tepki doğurur korkusuyla. Sonucta ona bırakıyorum bana karşı duyacağı antipatiyi ogluma yansıtır diye duşunuyorum. Bu algım sağlıksız ve yersiz mi sizce? Daha ciddi bir tepki mi vermeliyim?
Bakicilara guvenmiyorum kreşte de boyle bir problemle karşılaştık ne yapacağımı bilmiyorum.