Merhaba arkadaşlar. Bir ay sonra Allah izin verirse nikÂhım var. Oturacagimiz ev tadilatta. Nişanlımin ailesi iki evden birini secmemizi istedi. Eski evi sectik. Tadilat kesinlikle gerekliydi. Ama sonra bir ton laf ettiler. Surekli ceplerinden cıkan parayı gundeme getirdiler.
(nedense ailemin yanına yapmıyorlar bunu)
Surekli bana takacaklari bileziği falan konusuyorlar ki ben asla bir tane bile bilezik veya set vs istemedim.
Neyse surekli boyle yuzumuze vuruyorlar derken en son mutfak olayı cıktı. Mutfak fayansimizi usta yanlış doşemiş. Usta tanıdıkları diye nişanlım resmen adamın hatasını duzeltmesi icin ona yalvarıyor. Babası ve abisi de "boyle daha guzel, sizin istediğiniz kotu" diye vazgecirmeye calisiyor. Usta barız hatali ama kimse kabul etmiyor. Sizce su iki doşeme şeklinden doğru olan hangisi?
Bir de icimi dokmek istedim. Ağac kitaplık aldim onunla alay ediyor kp. Rustik perde yapacağız beğenmiyorlar. Her seye mudahale ediyorlar. Maddi olarak baya destekleri olduğu icin nişanlım tepki veremiyor. Ben arada parliyorum. Bugun usta ile de ben konuştum bizi mağdur ettiğini vs soyledim. Sonuc bizim istediğimiz gibi olsa da benim moralim cok bozuldu. Ailesini seviyorum abisi bizden cok ilgilendi evle. Babası beni cok seviyor bunu biliyorum. Ama boyle yaptıkları zaman ister istemez soğuma oluyor. Bende mi sorun var acaba.
Yanlis mi biliyorum?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yanlis mi biliyorum?