Sıkıldım Artık Suruncemede Bırakılmaktan
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sıkıldım Artık Suruncemede Bırakılmaktan
-
03-10-2022, 03:47:40Merhaba arkadaşlar epeydir burda yazamıyordum. Ciddi ilişkim başlayalı 2 yıl oldu ikimiz de ailelerle tanıştık fakat aileler henuz biraraya gelemedi hep telefonla irtibat kurarlar. Annem kv adayına artık bir ara yuzyuze goruşelim biz adanadan siz izmirden gelin hem cocukları goruruz hem de tanışırız demiş ama kv hemen konuyu değiştirip hic bitmeyen ekonomik sorunlarını anlatmış (ailenin tum yukunu anlaştığım insan gogusluyor). Ben de bu durumu anlaştığım kişiyle paylaştım ve kendisi ben altın yumurtlayan tavuğun onlar icin benim evlenmemi istemezler dedi, eeee o zaman 2 yıl oldu hala bir netice yok neden birbirimizi oyalayım bari arkadaş kalalım nasılsa uclarda bir ilişkimiz yok dedim sacmalama diyor. Annesine gun parası gelecek 8bin TL kadar bizimki biraz destek ol da aracı sanayiden cıkarayım demiş (bizimki ailesinin evini hacizden kurtarmak icin babasının kazalı aldığı aracı yaptırıp satmış kendi de surekli kredi cekip borca girmiş, benim de altımda araba olunca huzursuz oluyor kendisinin aracı sanayiden cıkmıyor diye cunku 6500TL maaş alıyor 5500TL ailesinin borcuna 1000 TL kiraya gidiyor surekli eksi hesaptan geciniyor.) Neyse kv gun parası benim gondermem demiş
)) benle araları iyidir beni severler ama bana hep siz bekleyeceksiniz diyor, dedim bak teyze ben 35'e oğlun da 40'a merdiven dayadık neyi bekleyelim bu gidişle anne-baba olamayacağız, seviyorsan beklicen durumumuzu biliyon diyor. Kv gun arkadaslariyla surekli il dışı turlara gider sozde yol parası vermez ama oğlu harclık verir 150-200 TL., babası arar (emekli kendisi) dolap boş diye 100 ona, 100abisine (işten cıkarıldı kafam bozuk diyor 1 yıldır calışmıyor) hep eksi hesaptan gonderiyor.Nişanlıma dedim artık annen gezmelere harcayacağına biraz evine harcasın otursun evinde yok kadın 50sine kadar hep evi beklemiş kıyamıyormuş o zaman biz daha cok bekleriz dedim oyle tamam artık konuşma beni boğuyorsun diyor ve 2 gundur de aramadı hic. Sizce ne yapayım ben de aramayım mı? Biraz gizemli mi olayım? Uzak durup o da yaklaşmazsa basıp gideyim mi artık ne yapayım ? ilerde cocuklarım olursa hep mahrum yaşayacak gibi geliyor. Ilk evliliğim de boyle bitti ana babasına gondermekten yolunu şaştı sonra bastı gitti.