Şimdi hanımlar, sizden kendinizi tarif edeceğim durum icinde hissetmenizi ve ne yapmayı tercih edeceğini soylemenizi rica ediyorum.

Diyelim ki 5-6 kişilik bir arkadaş grubunuz var. Bu grupta bir kız var, adı X olsun. X ’ten bahsetmemiz gerekirse;

1-cok saf cok temiz kalpli bir kız
2- fazla saf, her şeyi ona tekrar acıklamanız gerekiyor
3- anlatılan bir şeyi cok guc anlıyor. Orneğin bir şeyi tarif ettiğinizde bunu ancak 5. Seferinde anlıyor
4- cok tuhaf hareketleri var. Elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor anlamsız ve tuhaf hareketler sergiliyor. Bazen bu tuhaflıklar o kadar gozle gorulur oluyor ki yan masadaki insanlar bile donup bakıyor.
5- Ona yoneltilen en ufak eleştiride gozleri dolu dolu oluyor
6- bu tamamen kişisel bir hoşnutsuzluğum; tırnakları hep cok kotu yani 3u kırılmış 2si uzun tırnakları oluyor ve ici hep pislik dolu oluyor bi keresinde gorunce oğurmuştum resmen sigara dumanından midem bulandı diye geciştirmiştim
7- her şeye elleriyle dokunuyor. Sigara izmaritlerine, masaya, yere duşen şeye, yemeğe.... ve asla ellerini yıkadığını duşunmuyorum. Yani bana ne ama duşuncesi beni cok rahatsız ediyor
8- genel olarak cok kotu kokuyor, sanırım duş almıyor pek sık.

Ama işte cok iyi niyetli bir kız. Bilmiyorum bazen kızın bu tuhaf hareketlerine tahammul edemiyorum, sinirleniyorum ama sonra kendimi cok cok kotu hissediyorum. Ve malesef devamlı aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum bir kişi. Hani belki anlattığım şeyler size ufak tefek gelebilir ama gozume battıkları icin artık sırf o kızı goreceğim diye okula gitmek istemiyorum. Siz napardınız?