Hicbir kadın arkadaşımla bişeyler paylaşmaktan zevk almıyorum. Konusuyorum guluyorum oturuyotum ama o an ben kendim değilmişim gibi hissediyorum evliyim iki tane cocuğum var. Antalyada yaşıyorum. Yemek yapmak alışveriş yapmak bi kahve eşliğinde ondan bundan muhabbet etmek istemiyorum. Seviyorum arkadaşlarımı ama icimde boşluk var. Hem erkeklerle yapılacak şeyler yapmak istiyorum hem de bunu kadınlarla yapmak istiyorum. Ne bileyim neden boyleyim. Ava falan gitmek istiyorum. Ata binmek. Ok atmak. Spor salonuna gitmek. Dağ bayır gezmek. Arabayla uzaklara gitmek. Akşam kokorec yemek. Sakın yanlış anlamayın sorun kadınlarda değil sorun bende. Boğuluyorum artık. 33 yaşındayım ama hayatımda istediğim gibi bir arkadaşım olamayacak mı. Neden bunun eksikliğini bu kadar yaşıyorum bilmiyorum. Buarada ben iki kardeş buyudum erkek kardeşim ve ben arkadas gibiydik ağac kabugundan gemi falan yapardık . Sapanla oynardık yaylamız vardı dağ taş demez gezerdik. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben bicok sorunumun bundan kaynaklandığını duşunuyorum. İyi bi işim var ancak deşarj olamıyorum. Bazen sırf bu sebepten nedensiz bi sinir oluyor uzerimde..... Ne yapabileceğim hakkında hic bir fikrim yok