Nispet yapma canım yanıyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Nispet yapma canım yanıyor
-
03-10-2022, 03:46:43Merhabalar benimki dert sayılmaz ama icimi dokmek istiyorum daralıyorum.Biz evlendikten1 sene sonra Eşimin arkadaşı evlendi samimi arkadaşımız bende cok severim abim gibidir.Hanımıylada iyi anlaşırız severiz birbirimizi.Hanımı ilk ay hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bizim cocuk istediğimizi ama olmadığını biliyor.ne zaman bi araya gelsek ay belim ah nasıl tekmeliyo benim bebeğim felan diyo ay ay diyo sosyal hesabından surekli gobeğini fotoğraf cekip paylaşıyo.Yani yanlış anlaşılmasın beni ilgilendirmez ne yapıp ne ettiği ama benim samimi arkadaşım boyle bi ozlem hasret cekiyosa ben onu hatırlatacak ya da gozune sokacak hic bişey yapmam.Biz kirada oturuyoruz kendi evimizi yapmaya calışıyoruz herşey benim istediğim gibi oluyor Allah razı olsun eşimden ama ben hic bi zaman ay evim yapılıyo cok guzel demedim bir kere bile sosyal medyada paylaşmadım nispet eder hareketler yapmadım.Cok canım yanıyo şişiyorum ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi kalbim sıkışıyo yemin edeeim bazen yutkunamıyorum kusuruma bakmayın yazmak istedim