Merhaba, ben hic kendime guvenmiyorum. Sanki giydiğim yakışmaz, yaptığım yenilmez gibi geliyor. Cok cirkin, beceriksiz hissediyorum kendimi.
Biraz kendimden bahsedeyim. 35 i gectim. 158 boy 69 kiloyum. Acil kilo vermek lazım ama bir turlu diyete spora baslatamadim. Eskiden de cok ama cok zayıftım. Kırk kilo falanfim uzun yıllar. İnsanlar kilomla dalga gecti surekli - aşık olduğum erkekler bile- gecmiş konularimda var. Evde ciddi sorun yaşadım herkes beni gormezden geldi ve bu hayatım boyunca devam etti. Şu anda kurumsal bir şirkette normal bir calışanım. Yıllar oldu ama ne yazık ki torpil vb olmayınca yukselemedim.
Herşeye inat okudum kendimi geliştirmeye calıştım. İş konusunda en ust unvanlilar bile - hiyerarşiye onem verseler bile- beni bulur benden goruş alır veya toplantidaysak yuzume bakarlar ben onaylarsam devam ederler. Cok arkadaşım yok . Aylardır annem dışında arayan cok az. Genelde isi duşen arar.
Aklıma kilo vermek geliyor. Ama kendime guvenmek icin ne yapmalıyım? Sanki kimse beni sevmiyor, işi duşen geliyor yanıma gibi. Selfie falan cekilmekten nefret ediyorum cok cirkin cıkıyorum cunku.
Kafam cok karışık