Arkadaşlar,
Benim ailem ve eşimin ailesi arasında siyasi goruş farklılıgı mevcut. Aslında ben ve eşim arasında da var, ama biz bunu hic sorun etmıyoruz. Konussak bile fikirlerimizi soyleyip sonra konuyu kapatıyoruz. Babam ve kayınpederim birbirine tamamen zıt gorusteler. Babam bunu aşırı derecede sorun edıyor. Evlendiğimizden beri surekli ne zaman ailemin yanına gitsem ne yapar eder, kayınpederin siyasi goruşu hakkında bana laf sokar. Sosyal medyada yaptıgı paylaşımları goruyor, kafasına acayip takıyor. Duşunuyor duşunuyor sonra gelip bana biseyler soyluyor, umarım kocanda boyle değildir, ben boyle oldugunu bilseydim senı vermezdim vb.. Uzulmesin diye sesımi cıkarmıyorım ama ailemin evine cekine cekine gitmeme sebep oluyor. Malum secim zamanında oldugumuz icin bu konusmaları iyice arttı. Her cuma gunu babam ve kayınpederim telefonda konusuyor. Bu cuma da konusmuslar ve babam bilerek siyasi konuları acmış ve kayınpederimle hafif bir atışma yaşamışlar. Telefonu kapattıktan sonra anneme ben bu goruşteki adma kız mı verirdim diye soylenmiş. Bende dedim bu saatten sonra ne babam onun ne de o babamın gorusunu degıstıremez. Madem cok rahatsız oluyor o zaman konusmasın sosyal medyadan takip etmesin engellesin dedım. Dunden beri icimde bir sıkıntı, yine annemlere gidicem yine aynı konuları acıcak diye. Bir taraftan da bubkadar uzulmesine bende cok uzuluyorum Sizce nasıl tepki vermeliyim
Babam ve kayınpederim
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Babam ve kayınpederim