Yeni gelin
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Yeni gelin
-
03-10-2022, 03:45:07Kizlar lafi cok uzatmadan fikir istiyorum sizden.Benim ailem muhafazakar aile kardesimin nisanlisi acik annem ben ve kardesim onu boyle kabul ettik ve kardesim istedikten sonra kimseye laf dusmez ama 2haftadir kafami kurcalayan icimden atamadigim birsey oldu ,kardesimin nisaninda yengem (dayimin karisi) torunuyla birsey konusuyordu bende masadan cantami almaya uzanirken su sozleri duydum "sen sakin boyle kiz alma" torunu anlamadi "ne"dedi o tekrar "sen sakin boyle kiz alma" dedi ( burda kastettgi acik yani tesettursuz) soracak olanlara simdiden soyliyeyim bizim babamiz yok ve annem herseyi dayim ve yengeme danisarak yapar yillardir fikirleri onemlidir bizim icin,yani en azindan benim icin olafi duyana kadar oyleydi !! Birde yengem ilk tanistiginda kapali olsa daha iyi dedi ama kizi cok sevmisti sıcak cana yakin bulmustu.Simdi size asil sorum su o kelie kulaklarimda yankilaniyo"sen sakin boyle kiz alma" annem uzulmesin die demedim kardesim kızmasin diye demedim esim biliyo bitek ve cok sinirlendi lakin kalkip yengeme laf edecek degil ,ben 2 haftadir gitmiyorum yanina cunki bir sey soyleyip onu bozmam lazim o sozu duydugumu bilmesi lazim hem haddini bildirecek hem kirildigimi bildirecek ve ayrica artik agzini bu konuda hic acmamasini saglayacak zekice bir soz .Cunki o kelime cok agirima gitti hatta onun kizida nisan gunu beni gorunce "aa biranne ben dedimki simdi acar basini acik giyer aferin ne guzel giyinmissin" bu soze karsilik " acmayi hic dusunmedim ama suan acayip sacimi basimi acasim geldi dedim .Simdi kizlar yengeme nasil bir sey soylesem icim icime sigmiyo sindiremiyorum o lafi ,heleki benim kardesimin sevdigi kiz hakkinda soylemis olmasi cok gururuma dokundu.