Eşimle 2 yil olacak nerde evliyiz. Uzun suredir cocuk istiyoruz. Ama ondada bende problemler olduğu icin olmadı bir turlu. Tedavi olduk hallettik problemimizi ama, bana cok yanaşmadığı icin. Tutturmak pekde kolay olmuyor. Cok konuştum. Yumurtlama doneminden sonra en azindan 1 hafta gun aşırı bir araya gelelim, zaten sıkıntılıydık oyle bir gunde bir araya gelmekle hemen olmaz dedim. Tamam diyor iki gun duzenli oluyor sonra yine yanasmiyor. Uykum var, yorgunum bahaneleriyle. Sonunda boyle olmayacağını anladığım icin ovulasyon testi aldım. Bugun sabah yaptığımda cift cizgi gordum baya heyecanlandım. Esime soyledim. Oğle arasj evde bi işi vardı gelecekti. Gelince bakarız dedi. Şimdi işini halletti ve hemen gitti. İstese kalabilirdi zamani vardı. Kendimi kotu hissediyorum. Beni cekici bulmuyormu, afedersiniz gecen bir araya geldigimizde yarıda kesti. Sarılıp uyudu. Zaten cok istekli de değil. Onun isteksiz yaklaştığını gorunce bende ister istemez canım sıkılıyor, cok yakın davranamiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Cok konuştum ama yok duzelme yok.