Merhabalar hanımlar, yazacaklarım iş hayatında hemen hepimizin şahit olduğu konular fakat artık tıkandığım noktadayım, o yuzden size danışmak istedim.
Oncelikle 3,5 yıldır bir firmada beyaz yakalı calışanım. Geldim geleli, firmada takibi yapılmayan bir cok konunun takibini yapıp, sonuclandırdım (yoneticiler de bunu biliyor ) fakat sanki her işi yarım bırakıyormuşum yada sorgulamıyormuşum gibi, bugun yaptığımız bolum ici toplantıda bir adet cirkef bir kadının yoneticiyi doldura doldura uzerime salması, benim butun iş enerjimi aldı goturdu. Bildiğiniz uzerime tezgah kurulmuş, kadın ben burda calışmıyorken yapılmış bir işle ilgili bir eksiklik bulmuş ozellikle altını cizdim. 5 yıl kadar once ben firmada calışmıyorken yapılan işle ilgili bir eksiklik olmuş fakat bunu bile bile benim ustume kitlemeye calıştı yoneticim olan şahıs. Ben yokken yapılmış diyorum 'sen yokken de sen yapıyordun' dedi, verdiği cevap aynen bu.
Kısaltarak anlatıyorum, toplantıda yaklaşık 20 25 kişinin icinde, beni sevmeyen kadın bir de sinsi sinsi guluyor. Zaten yoneticimizle araları cok iyi, butun gun iş yapmadan duruyor, benim gibi calışan insanların ekmeğiyle oynayıp moral bozmaktan zevk alıyorlar. Sonra başka bi konu uzerinden de yine eksik aramaya kalkıyor(eksik olmamasına rağmen) ve bunu hep yapıyor. Bazen şaşıyorum sordukları sorulara, kendileri işlerini duzgun yapıyormuş gibi. Artık aynı şeyler yuzunden hesap verip sorgulanmaktan yoruldum, ya yoneticinin kendisine mail atacağım sebebini soracağım yada beni cıkartmalarını isteyeceğim. Lutfen bana bir yol gosterin. Teşekkurler şimdiden herkese.
Bıkmak, usanmak
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bıkmak, usanmak