Cumleten iyi geceler guzel arkadaşlarım,ablalarım,kardeşlerim.
Yine mi Cinnet Nur yaaa dediğinizi duyar gibiyim. Evet yine ben

Bayadır beynimi meşgul eden acıp acmamak da sonra da acmaya karar kıldığım bir konumu sizinle paylaşmak istiyorum. Hatta gecenlerde bir konu acmıştım belki hatırlayan olur kıskanclık falan filan.. O paylaştığım konudan bir kac hafta once olmuş bir mevzu bu.
O konunun aslında nereden daha yogun cereyan ettiğinden bahsedicem ve sizler olsaydınız ne tepkiler verirdiniz?

Eşimle nişanlandığımız ilk zamanlarda bunun 6 yıl kadar kendi tabiriyle affınıza sığınarak sadece "cinsel birliktelik" yaşadığı bir kız arkadaşı olmuş. Ve yine kendi deyimiyle ben her ne kadar inanmasam da duygusal hicbir bağı olmamış. Bana her ne kadar inandırıcı gelmesede sonucta gecmiştir banane diyerekten uzerine gitmemeye gayret ettim.
Ama ne yazık ki bu hanım kızımız bizim nişanlı olduğumuzu bildiği halde eşimin surekli karşısına cıkma cabalarını,mesaj atmaları falan hic eksik etmedi. Eşim kesinlikle karşılık vermiyordu. Her yerden engelliyordu falan filan fazla detaya gitmemeye calışıyorum. Ama kız bildiğiniz takıntı yapmış annesini, kız kardeşini bile araya sokacak durumlara getirmişti.
Velhasıl kelam bunları bir şekilde aştık. Evlendiğimizin ilk gunleri farklı sosyal medya hesaplarından eşime ulaşmaya calışmalar,mesaj atmalar ooo gırlaaa..
Neyse bunları da oyle boyle aştık.
Bir gun eşimin kitaplarından birini elime aldım okumak icin icini bi actım. Bu hanımefendinin vesikalığıyla goz goze geldik
Eşimin "asla sevmedim,asla duygusal bir bağım yoktu,farklı şeyler yaşadık" sozleri kulaklarımda cınlarken direk aldım fotoğrafı yuzune attım. Allah icin duygusal bağınız olmamış olsaymış cerceveletip duvara anıt diye asardın heralde dedim. Yine bir yeminler ben koymadım. Haberim bile yok, ne isim olur. Kesin kendisi koymuştur bilmem ne. Goturup fotoğrafı dışarıda yakmalar. Buna hic anlam veremedim zaten. Neyse bunun da uzerine kapattım.

Derkeeeen aradan aylar gecti ve eşimin eski montlarından birinin cebinde flash bellek buldum taktım televizyona. Allah var icimde hic bir art niyet yoktu o flashı takarken.
Allah Allaaaah ne fotoğraflar ne fotoğraflar..
Sarmaş dolaş,goz goze, mumlu ışıklı ortamlarda koyun koyuna, serpme kahvaltılar,aynı evde kalmalar neler neler..

Ee tabi bunu gorunce cıldırdım bu sefer. Acıklaması da şu oldu valla benim o monttan,o flashtan haberim bile yok. Allah bilir kac sene oncenin. Hem sen neden ikide bir ortalığı karistiyorsun. Ayıp değil mi ozele giriyorsun? Madem bir şeyler buldun bana soylemeden atabilirdin. Niye gozume sokuyorsun filan.
Daha cok fıttırdim. Bana diyor ki suna bak gecmişim yuzunden kavga ediyorsun benimle.Oysa haberim bile yok bu fotoğraflardan.. Vesselam baya kavga ettik.
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmıyorum ayrıntılara gidersem oğuz kaan destanı olacak yine.

Benim asıl takıldıgım konu şuydu. Bana yalan soylediğini duşundum. Bir insan sevmediği biriyle sadece diğer turlu ilişki icin boyle şeyler yaşar mı? Duygusal paylaşım olduğunu belli eden birden fazla fotoğraf var.
Madem bu insani onemsemiyorsun. Bu fotoğraflar neyin nesi ? Ya ben değer vermediğim insanla neden paylaşımlarda bulunayım.
Neden hızını alamamışsın da flasha aktarmışsın? Ve o flaşhı da saklamışsın?

Zaman zaman gozumun onune geliyor o fotoğraflar ve işte gecmişi canımı sıkıyor. Dediğim mevzu da buralardan geliyor.
Ya sizce haksız mıyım Allah aşkına ben mi abartıyorum. Ya da abarttım?