Sevgili kk merhaba ;
Uzun zamandır sıkıntımı biliyorsunuz. Boşanma aşamasındayım ; 9 senelik evlilik 11 defa ayrılıp birleşme ; 5 mahkeme yuzu gorme geri cekip donmelerim ve aradaki yıpranışlarım; evladım icin cırpınışlarım; dayak yiyişlerim; o kadar cok şey var ki ; ha bir de malı mulku olan ama yokluk icinde yaşamalarım, son gelişimde başıma kakıyor kucuk evlendim de eşya alamadım diye eline cekip15 bin verişlerim ; eve eşya duzuşlerim, ustune tatillere goturuşlerim; ve bunlwr hep bana 39 bin borc yaptı , azalttım 8 bin civarı kaldı Temmuz ’da kalan 3500 borcu tek elde elimdeki iki parca bilezikle kapatıp ayrı eve cıkacağım; lakin burada da multeci gibiyim . Kiralar burada 1000 en az ve aidat ile 1200 faturalar vs derken bilmiyorum sonucu ve benim maaşım 2200 ; evladıma gunduz ben yollayacağım okula oğlen babası alacak evine ben akşam ondan teslim alacağım gececeğim ama iş yeri ( okul) benimle bir daha anlaşma yapacak mı bilmiyorum , sorun yok gorunuyor kimse ile konuşulmadı. Ama nihayetinde ozelde Oğretmenim. Yeter mi , nasıl başedeceğim ama etmek zorundayım gerekirse gece gider bir yerde şarkı soyler yine bakarım bence evladıma diye duşunuyorum ben . Ne olur bana destek olun manevi.
Evladım az once geldi hep geliyor sofraya beraber oturalım anne salona gel ama hayır multeci gibi odada geciyor zamanım kıyamıyorum oğluma da , ama gidemem dedesi ve babası oralarda hafta sonu gelsin der millet bana zulum gibi geliyor yemin ederim . 22 ayardan ince ama ağır burma 3 bilezik +1 22 ayar daha hafif bilezik bir de ince ve hafif 14 ayar bilezik var gizli aldım bana duğunde taktıkları acaba gizli bozdurup odeyip hemen cıksam mı? Ama anlarsa oldurur de beni hakkım olmasına rağmen bilmiyorum
Sizce kac para tutar bunlar aşağı yukarı bozduran var mı hic
Oğlumun psikolojisi bozuluyor mu ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Oğlumun psikolojisi bozuluyor mu ?