Arkadaşlar merhaba. Ben cok fena bunalımdayım. Haşimatom var ve hamilelikten dolayı da cildim cok kuru. Aslında nem oranı cok iyi cıktı ama aşırı aşırı hassas bir cildim var ve malesef dudak kenarlarımda ve burun kenarlarımda egzama var. Yama gibi duruyor kırmızı kırmızı. Top sakal bırakmışım gibi.

Nemlendirici surmezsem aşırı geriliyor ve canım yanıyor hatta bazen aşırı kaşınıyor ve pul puş dokuluyor. Zaten yuzumun egzamalı kısmının derisi bir tuhaf. Farklı yapı olarak yani. Boyle sert sert. Balık derisi gibi. Gitmediğim doktor,kullanmadığın şey kalmadı. Eczanelerde satılan urunler,zeytinyağı,5 mlsine milyonlar bayıldığım kremler... En son eczacı bir arkadaş sudocream iyi geliyor egzamaya dedi kullandım ama yok. Sadece yatıştırıyor. Kortizonlu krem de kullanmıştım daha once ama alerjim olduğu ortaya cıktı. Asla kortizonlu herhangi bir şey kullanamıyorum.
Hucre yenileyici bir şeylere ihtiyacım var ama artık doktora gitmekten bıktım. Hicbir şey cozum olmuyor. Daha once denediğiniz bitkisel bir şeyler var mı acaba bana yardımcı olabilecek? Şu kırmızı top sakal goruntusunden ve pul pul olmaktan kurtulmak istiyorum. Yuzume nemlendirici harici hicbir şey suremiyorum cunku kusuyor egzamalı bolge.
Gunde yirmi kez nemlendirici suruyorum valla harcadığım paranın haddi hesabı yok. Bildiğiniz bitkisel cozumler varsa lutfen paylaşır mısınız benimle? Dışarı cıkmaya utanıyorum gercekten