Hanımlar iyi geceler. En guzel gunlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi cok takıyorum yoksa gercekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse duğun yapacağım. Soz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni cok pahalı almışsın dedi oteki o saclar ne oyle seni yaşlı gostermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi duğun yaklaşıyor. Zaten herşey cok masraf ama nişan duğun de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek icin onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda duğun yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa cok pahalı lukse kacma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İcime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa duğun yaptığı salonu kaca tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik oyle boyle. Erken duğun yapma ama cokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi cok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin