Merhaba hanımlar .37 haftalık hamileyim ve gecen hafta annemle şiddetli bir kavga yaşadık .Kayinvalidem sorunlu bir kadın ve hamilelik doneminde goruşmediğim akrabalarımla dedikodu yaparak eşimle aramı acmaya calıştı .Neyse kayinvalidemi hayatımızdan uzaklastirdik fakat Anneme defalarca soylememe rağmen kaynanamin yaşattıklarını gitmiş herkse anlatmış ve dedikodumu yapmış .Neden yaptın dediğimde ne var yapmadı mı dedi bunun uzerin me delirip tepkimi gosterdiğimde olay uzadı ve ben olayın uzamamasi adına onu engelledim. Ardından bana msj atmış "Sen nasıl insansın en iyi erkek cocuklarim onlar beni ne engelledi ne de parasız bıraktı " dedi .(iki aydır doğum yapacağım ve calışmadığım icin para vermiyordum ve biliyor tek maaşla gecinmeye calışıyoruz ) beynimden vuruldum ve karşılıklı soylenmedik laf bırakmadık .Bir haftadır surekli yazıyor benim son haftalarım olduğunu biliyor ve bana eşim e hakaretler savuruyor .Işın ozu artık annemi hayatımda istemiyorum .Kaynanam zaten kendini belli etti ve kısmet olduğunda cocuğum olduğunda 40 gun cocuğuma bakarken yanım da kimse olmayacak .Sizce nasıl kalkarım bu işin icinden ? Ne yapmaliyim ? Annemi bu donemde bunları bana yaşattığı icin affedemiyorum .Benim durumumda olup tek başına 40 gun bakan var mı ? Bazı hurafeler var bunlardan da korkmuyor değilim

Guncel hali 22.sayfada