Slm kizlar bir arkadaşım var kac ayda birde olsa goruşuruz....

Şimdi size onun hareketleriyle ilgili bir şeyler anlatıcam aslında benmi kıskanclık yapiyorum benmi kotu niyetliyim sormak istiyorum...

Ne zaman bu kadınla konuşsam surekli kocasını anlatır anlıyorum seviyor ama bizde seviyoruz mesela ornek vereyim bir kac tane..

Evine bir şey alsa hemen arar soyler kocam aldı benim kocam alır...
Bir oyuncak almıştı turkiyeden hemen foto atti "benim kocam fiyatı ne olursa olsun alir" dedi
(Fiyatında 100 tl yani burda satılsa 20 euro o kadar pahalı değil yani bunu kendisinede soyledim)
Kiyafet alsa hemen foto atar "bunları sipariş ettim "der...
Ararsa kocam şoyle kocam boyle deyip durur..

Ailemde genetik saclarım cabuk beyazladı gormuştu dıger gun aradi
"Ayyy ben sana cok uzuldum sacların hep beyazlanmış canim takma her seyi falan ben şok cunku hayatımda olumsuz giden bir şey yok...

Evine gittim bir kere yani her seyi en ucuzundan oyle cok pahalı değerli şeyler değil..
Turkiyeye gitti geldi direk beni goturdu altinlarini gosterdi aldığı elbiseleri gosterdi durumları iyi eşi iyi bir ıste calışıyor ve 10 yıllık evli Bnde o zamanlar 2 yıllık evliydim daha ...
2 yıldır tanıyorum ve hep boyle sanki bizim kocalarımız almıyor...
Bir şey isterse versek bir kac ay ancak utanıp istesek geri verir oda yine bir kac ay sonra...
En sonda artık patlama nedenim bu oldu haksizmiyim diye duşunuyorum da ...

Eşimin dayisinin karısıyla arası cok iyi benimde mesafeli gelmiyorsun deyip durdu bu arkadaş bende" tamam yarın geliyorum" dedim ...
Bana ıste x de gelmek istiyordu bana dedi" tabi cağır "dedim
Gittim x yok ..
"Gelmiyecekmi "dedim
"Yok gelmiyecek taziye var başka bir şehre gitmiş cok ağladı falan filan "
Tabi biz diğer gun akşamı eşimle x evine gittik bende x e baş sağlığı diledim gitmişsin falan dedim o yuzden gelmedin dedim ...
X cevabı "dogru kadın olmuş uzuldum ama ağlamadım taziyeye gitmedim kimsede beni cağırmadı "deyince ben şok oldum...

Haliyle bu arkadaşa mesafe koydum hemen aradi "hayırdır ne oluyor "dedi
Bende "niye oyle dedin falan diye soyleyince aldığım cvb şok etti beni
Bana direk soyle dedi"
"Hele buna bak biz insan yerine koyuyoruz bunun yaptığına bak iftira atti bna" falan diye beni yalanci cıkaracakdi
Tabi ben hakkımdan geldim ...
Diğer gun aradi "haklisin sen ben yalan soyledim senin icin soyledim cunku o kadın senin icin cok kotu konuşuyor arkandan oyle olunca cağırmak istemedim ...
"Madem yalan soyluyorsun peki beni niye yalancı iftiracı yapiyon "diye sordum ses yok

Neyse dedim yine bu olaydan sonra baya bir mesafe koydum
Dun bana msj atti sordu bende sordum ...
Burda bir manevi ablam var kadın bunu cağırmış ben orda olmayınca aramızda sorun var diye duşunmuş olmalıki ağzımı aramak icin msj atıyor..
"Ben ablana gittim sen yoktun " dedi
bende"evet habrrim var gittiğinden isim vardı gelemedim ben "dedim
Bu arkadaş yetmiyor gidiyor manevi ablamın gelininede "gorumcene gidecem brni davet etti sende gel "demiş
Ablamın gelini gorumcesine alınmıştı beni cağırmadı diye ...
Bir selamim vardı bu manevi ablamla ilgili arama girmye calışması canimi sıktı...