Annem sen beni duşunmuyorsun.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Annem sen beni duşunmuyorsun.
-
03-10-2022, 03:39:24Kızlar annem bebeğime sağolsun yardımcı oldu asla ama asla hakkını yiyemem. Bende onun icin elimden geleni yaptım.işten geldim annem gitti hemen git dolaş otur bir yerlerde dedim asla fazlasını istemedim. Calıştığım icin kızıma bakıyor erken geliyorum sonra hemen gidiyor. Onu anlıyorum biraz sıkıldı ve yoruldu. Fakat şuan hamileyim ve annem bugun bana "yardım edemem bakarız dimi deme bekleme benden bir şey, sen benş duşunmuyorsun benimde bir hayatım var, surekli yanında kalamam hatta kalamam bekleme sakın bunu kocanla bak" dedi. Eşim cok yoğun calışıyor geceleri 9 10 da geliyor eve işten. Kızım şuan 12 aylık cok uzuldum onu anlıyorum sıkıldı ama neden bu kadar ağır geldi anlamadım. Cok dokundu dedikleri bende tamam anne sen bilirisn haklısın dedim ve tama kapatalım telefonu dedi. Şok oldum. Dun halamın bırak kendisi baksın iki cocuk sorumluluğunu alsın dediğini soyledi şimdi de bu ama ben gercekten uzuldum. Nasıl olacak bu nasıl gecer? Ben bebeklerime bakamayacak mıyım kendimi iyi hissetmiyorum