Merhaba arkadaşlar,

Ben 25 yaşındayım ve yurtdışında yuksek lisans yapıyorum. Neredeyse 2 senedir ciddi bir ilişkim olmadı cunku duzgun bir insan karşıma cıkana kadar beklemeyi yuzeysel bir ilişkiye tercih ettim.

Bir tanıdığım abla var. Kendisine cok saygı ve sevgi duyuyorum ve O da beni cok seviyor. Tesadufen oğlunu gordum onceden ama o zaman sadece aklımda bir iz bıraktı. Bir kac ay sonra noel icin beni evine davet etti. Tekrar oğlunu gordum gercekten birşey hissettim. İşinde gucunde, namazında niyazında bir Turk erkeği. Belki de bu sebepten sadece merhabalaştık o kadar. Ben de icimden, eğer ben bir adım atmazsam, beni fark etmesi imkansız diye duşundum. Cesaretimi toplayıp ertesi gunu annesine bahsettim bundan.

Aradan birkac gun gecti ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Genelde başkalarından ilgi gorurken, biri icin acılıp beklemek beni delirtiyor. Olması şart değil aslında cunku herşeyde bir hayır var inanıyor. Lakin beklemek beni aptal gibi hissettiriyor. Hem cesaretliyim hem gururluyum ve eminim yine olsa yine soylerdim. Zaten kadın da ona soylediğim icin utanmamam gerektiğini soyledi.

Bekleyiş gercekten can sıkıcı. Bana yardım edin, sizce boyle birşey icin geri donuş ne kadar surer?

Guncelleme: Bu eski konuma tekrar yazıyorum cunku bu cocuk beni gecenlerde sosyal medyadan ekledi ve ben de kabul ettim. Beni eklemesi beni bir hayli şaşırttı. Sizce bu ne anlama gelebilir?