Merhabalar ,surekli konu acmak istemiyorum ama burdan aldığım fikirlerle asla yyapmayacagim bir karar alıp iyiki dedim . O yuzden yine danışmak istiyorum .

Kv nin yanina gitmiştim 1 hafta .o sure icinde ne kadar gostermemeye calışsa da farketim ki maddi olarak kotu haldeler.
Babası emekli ama genel olarak sorumsuz bı tip.insaat ustası ama 7-8 yıldır sadece sef gunu calışıyor yani iş dağıtımı ,kontrolu vs .Ve canı istemeyince bırakıyor .Ben oradayken de sabah kalkıp kahveye oyun oynamaya gidiyordu akşam 11 e kadar filan .Bir kac tane iş gelmiş aylık 3000-3500 arası kim gitcek orda duracak şimdi vs diye anlattı kv ile birbirlerine girdiler filan .Yani bı yandan uzuldum .Bı yandan bu adama sinirlendim ...
Duğun zamanı 4 kişiye kefil olup 40000 civarı borca girmiş heryerde bizim dugunumuze harcadığını artık odeyemedigini filan soykemis eşim dokumanı alıp ortaya cıkarınca sustu .Yani saf olsa cocuğunu kaziklayacak...

Şuan gecimi kucuk gorumce sağlıyor gibi gorunuyor .Asgari ucretle calışıyor ev kira .TOKİ icin başvurdular .O da annesinin itelenesiyle ,zorla .Eğer cıkarsa 25000 peşinat ve aylık 1800 TL odeme varmış sanırım .

Bugun kp aradı eşimi ,şuan calışamıyorum borcum var 4-5 bin yollar misin demiş .Esimde şuan sikisigim maaş almadım henuz deyip kapatti.Sikisik değil ama babasına guvenmiyor .Annesini aradı .Normalde boyle şeyleri dillendirmez kv .Duyunca kızdı .Sonra anlattı bı akrabanın duğunu var İst da ona diye ayırdıkları parayı TOKİ icin başvuruda vermişler .Ondan istemiştir filan dedi .Oyle konu kapandı .Esimde pazartesi gonserebikirsem bakarım duruma filan dedi. Sonra kapatınca niye oyle dedin ,ya gercekten ihtiyacları olabilir dedim .Ben herşeyimi tek başıma yaptım .Babam kahvede surtecegine calışsın filan dedi .Bidaha da laf acmadım .

Şimdi ,bu ozur işleri acaba surekli birşey istemek hatta cıkarsa evin taksitleeini odetmek icin mi diye duşundum bian.
Cunku o taksiti babası cakismaSa odeyemezler ,odese neyle gecinecek ?peşinatı nerden bulacaklar ?Fevri davranmak istemiyorum ,fesatca duşunmek istemiyorum ama bilmiyorum .Babası 53 yaşında bı rahatsızlığı yok benim babam aynı yaşta ve hala şantiyelerde calışıyor ve diz kemiğinde aşınma var kardeşimin univ bitirmesini bekliyor ameliyat icin .

Bilmiyorum savma mi duşunuyorum ama ayda 2000 oseyeceksem kendime ev alırım haksız mıyım? Eşim ben oderim filan demiyo ,bugun anladım ki ben karismadigim halde yanasmadi en fazla 1000 TL gonderebilirim başka yollayamam onu da gercekten ihtiyacı varsa veririm diyo bilmiyorum ben mi kotu duşunuyorum .

Aslında sinir olduğum konu ,para vs de değil babasının tavrı .