Selam Arkadaslar..

Bi onceki Konumda Eşimin bosanmak istemesınden bahsetmiştim..
Kısa ozet geceyım..
3senelik evliyiz... 6 senedir tanıyorum eşimi.. ilk tanıstıgımız donem.. eşimin ilk evliligi bileti 2sene olmus ve bosanma işlemleri tamamlanmısdı... 2 tane oglu var..
O donem eski eşinden cok bahsedıyordu.. ilk eahatsız olmadım ama sonra sonra gıcık kapmaya baslamısdım.. kadının hayatında zaten biri vardı oyle anlatmısdı..
1ay kadar gorustuk ve ayrıldık..
2sene sonra tekrar yollarımız birletı.. ve gorusmeye basladık.. bu defa artık ilk evliliğini geride bırakmıs gibi gozukuyordu.. ve biz evlendık.. bunun evini toplarken evınde Eskı eşiyle bırlıkte cekılmıs bı fotograf buldum cercevelı.. ayrılalı 5 sene olmus biri neden hala bı dorografı saklar???
Sordum tabı.. ozur dıledı onemsemedıyını ve unuttugunu soyledı cocukları ıcın duran bı fotograf oldugunu soyledı ve bu olaya sunger cektık..
Ara ara bırseyler anlattı yıne eskı eşinden onemsememeye calıstım cocukların annesıdır felan diye dusunmeye calıstım..
hamilelik donemınde ufaktan sorunlar basladı.. ben ozur dikeyıp alttan aldığım surece olaylar yatışıyordu..
Bebısımız oldu.. ve aılesını zıyarete gittik.. 3haftalıktı bebışimiz dişari cıktık.. ve bana anılarından anlatmaya basladı.. ışk kulaklarıma ınanamadım resmen nasıl tanısdı.. nasıl evlendı bunlardam bahsettı bana!!! Cok uzuldum.. ses etmedım ama cok uzuldum halımden anladı ve sustu..

her yenı olayda hersey canlanıyordu.. ıyıce gerilmeye ve kendımı degersız hissetmeye basladım..
Bu konuyu konustugumda hep abarttıgımı soyledı..
Bununla birlikte bizim sorunlar dahada buyudu..
Ve suan ayrılmak ıstıyor.. gercı her kavgada bosanmakla tehdıt edıyor ama suan sinşrlerim. Alt ust..
Cunki durtduk yere sorun cıkarıyor..
Diyer taraftan..
Eski eşinin kocası oldu.. kadın suan yanlız..
Ve benım kocam ayrılmakta kararlı..
Gecen aklıma geldı.. bızım sorunların artmasıyla.. adamaın olumu ogrenme tarıhının arasında 1hafta var..
Aklıma gelıyor tabı zaten unutamamıs.. fırsatı buldu kacıyor gıbı hissedıyorum..
Kuruntumu yapıyorum
Artık ne dusunucegımı bılmıyorum