tek taş almaması belki de gozumu actı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- tek taş almaması belki de gozumu actı
-
03-10-2022, 03:38:35Ben anlaşarak ve aşık olarak nişanlandım. onu cok seviyordum hatta o kadar seviyordum ki hic bir eksik umurumda olmuyordu cunku dunyada en iyi anlaşabileceğim insanın o olduğunu duşunuyordum . Ne onunla evlenince hic istemediğim kotu bir şehre yerleşeceğim,ne tahsili olmaması, ne annesine yakın oturmam gerektiği ve haftanın en az iki uc gununde bana geleceğini, ne de oraya taşınınca iş bulmakta zorlanacağım belki de bulamayacağım gerceğini gozum gormuyordu. Ailem de başta karşı cıktı, aylarca ailemle aram bozuldu. evet sonra sonra alıştılar ve hatta tanıyınca sevdiler ama yine de cektim o sıkıntıları. Neyse işte her şeyi kısmen yoluna koyduk nişanlandık sonra nişanlım hic maddi sıkıntısı olmamasına rağmen maddi konuları dert etmeye, her şeyin en ucuzu olsun demeye başladı bana şunu isteme bunu alamam. nişan elbiseni ucuz al altına giyeceğin ayakkabın yok mu zaten, bindallıya ne gerek var, ucuz gelinlikler de var, tek taşa o kadar para veremem. istediğim tek taşta onun kazancına gore gercekten cok ucuz. bozdurunca değeri duşuyormuş tek taşın yahu ben neden tek taşımı bozdurayım boyle bir mantık olabilir mi? altın taksa sorun yok bir tek cunku altın yatırım ben senin yatırım aracın mıyım? madem her şeyi mantığıyla yapacağız ben neden boyle mantıksız bir evlilik yapıyorum. hani uğruna butun hayatımı değiştireceğim aşk nerede. alyansımı bile beğendiğim yerden almadığı icin kucuk geldi ve yuzuksuz geziyorum ne zamandır. başlarda bu konu beni bu kadar uzmuyor bu kadar takıntı etmiyordum ama bi haftadır kendi kendimi yiyorum surekli saatler suren ağlamalarım var. ve sorun ettiğimi ağladığımı bilmesine rağmen icimi rahatlatacak şeyler soylemiyor hatta daha da uzuyor. Madem tek taş istiyorsun istediğin yuzuğu al para gondereyim eşya bakmaya da gelmiyorsun hic bir şeye de karışmayacaksın dedi. boyle bir adamla omur gecer mi duşunuyorum artık. Ben senin icin istediğim hayattan vazgectim yuzukten eşyadan evden vazgecsem ne olacak dedim. beni biraz anladı haklısın dedi o kadar ama ben yatışamadım yureğim sıkışıyor. bu olanlar cok buyuk şeyler değil ama hak etmiyorum bence bu tavrı ve sonrasında olmadığım biri gibi davranmaktan korkuyorum bana isteme dedikce istemek istiyorum ve yemin ederim aylar once onunla iki sedirde yine otururdum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki de ben haksızım belki de boşuna uzuluyorum inanın bilmiyorum. Aileme de derdimi acamıyorum cunku başta istemedikleri bir yola cıktım. Bana maddi beklentin mi var demeyin lutfen gercekten karşımdakinin imkanlarını zorlayacak şeyler istemiyorum. Kırıldığım şey de istediğimin olmaması değil bana verilen tepkiler beni mutlu etmek istememesi. canın sağolsun gonlun kalmasın demiyor.